Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Yıldız Tilbe'yi Tebrik Etti

İlgili Postlar

Gülben Ergen Yıldız Tilbe’yi Tebrik Etti

Türk müziğinin başarılı isimlerinden olan Gülben Ergen Yıldız Tilbe’yi Tebrik Etti. Özel bir gecede sahne alan Ergen, keyifli anlar yaşattı.

Geçtiğimiz günlerde “Bu Benim Hayatım” isimli yeni şarkısı ile gündeme gelen Gülben ergen, hayranlarını mest edecek bir şarkı çalışmasına imza attı.

Gülben Ergen’in Yeni Şarkısı Bugün Görücüye Çıkıyor!

Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen Yıldız Tilbe’yi Tebrik Etti

Antalya Atlantik Halı tarafınca organize edilen gala yemeğinde şarkı söylemek üzere sahneye çıkan başarılı şarkıcı Gülben Ergen, sevilen şarkılarını dinleyicilerle paylaştı.

Ergen, sahneye “Arka Sokaklar” şarkısı ile çıktı. Hemen ardından en çok sevilen şarkılarından birisi olan “Bay Doğru” ile dinleyenlere keyifli anlar yaşattı. Repertuarında sanat camiasının en çok dikkat çeken ve yaptığı olay olan Yıldız Tilbe’nin “Kandıramazsın Beni” isimli şarkısı da bulunuyordu.

Tilbe’nin şarkısını hayranları ile birlikte seslendiren Gülben Ergen “Size ‘bravo’ demek istiyorum. Aynı zamanda bu şarkıyı yazan Yıldız Tilbe’ye de ‘bravo’ demek istiyorum. Bu gecenin eğlenceli ve şanslı bir gece olmasını diliyorum” dedi. Ergen, yaklaşık iki saat kadar sahnede kaldı.

Tolga Çam imzalı kıyafeti ile hem göze hemde kulağa hitap eden Gülben Ergen yeni şarkısı ‘Bu Benim Hayatım’ ile gece ‘ye veda etti.

Gülben Ergen Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler