Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Geçtiğimiz sene bir buçuk senelik eşi Berk Esmersoy’la yollarını ayıran Burcu Esmersoy uzun bir süredir kimseyle anılmıyordu.  Aşka kapılarını uzun bir süredir kapatmış olan ünlü sunucunun geçtiğimiz hafta gönlünü bir iş adamına açtığı öğrenildi. Burcu Esmeroy yeni bir aşka yelken açtı!

Hikayesiyle Örnek Oldu

Çocukluğu acı anılarla dolu olan ünlü sunucu Burcu Esmersoy anlattıklarıyla Türkiye’deki birçok kadın için bir umut ışığı oldu. Savaşçı ruhu ve yaşam enerjisiyle olmaz denilenleri başaran Burcu Esmersoy bugüne kadar yaptığı ve başardığı her şeyi içindeki kız çocuğu için yaptığını dile getirmişti.

Burcu Esmersoy Hayat Hikayesini Anlatırken Göz Yaşlarını Tutamadı…

Eski Eşinin İlişkisini Saygıyla Karşıladı

Geçtiğimiz sene bir buçuk senelik eşi Berk Suyabatmaz‘la ayrılan Burcu Esmersoy’un eşinin yeni ilişkisi hakkında ki tepkisi şaşırtmış hatta bazı sözleri tepki çekmişti. Berk Suyabatmaz’ı Berrak Tüzünataç’la yakıştırdığını açıklayan Burcu Esmersoy çift evlenmeye karar vermesi durumunda “Berk çağırırsa düğününe giderim.” demişti.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy Yeni Bir Aşka Yelken Açtı!

Bugüne dek özel hayatını olabildiğince gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Burcu Esmersoy, Berk Suybatmaz’la boşandıktan sonra kimseyle anılmamıştı. Bazı taşları yerine oturtmak için ilişkilere bir süre ara veren ünlü sunucunun gönlünü iş adamı Alihan Hakko çaldı. Geçtiğimiz hafta ilişkilerinin adını koyduğu öğrenilen çiftin oldukça mutlu olduğu söyleniyor. Bizde Esmersoy’a yeni ilişkisinde mutluluklar diliyoruz umarız bu kez her şey istediği gibi olur.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler