Ana SayfaÜnlülerEce Erken, Yeni Bungee GYM Akımına Merak Saldı..

İlgili Postlar

Ece Erken, Yeni Bungee GYM Akımına Merak Saldı..

Tayland’da başlayan dünyanında çok sevdiği Bungee GYM adlı yeni spor akımına ünlü sunucu Ece Erken’de katıldı. Bungee GYM yaparken çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü sunucu nasıl eğlendiğini de anlattı. Detaylar Haberimizde..

Ece Erken, Ünlü Fenerbahçeli Futbolcuyu Neden Yönetime Şikayet Etti..

Ece Erken, Yeni Bungee GYM Akımına Merak Saldı..

Tavandan bağlı elastik iplerle asılı olarak yapılan Bungee GYM isimli spor türü, Macera severlerin popüler tercihi olarak karşımıza çıkıyor. Bungee GYM, hem kaslarını güçlendiriyor hemde eğlendiriyor. Güzel sunucu Ece Erken’de bu eğlenceli akım Bungee GYM’e merak saldığını ve çok eğlendiğini duyurdu.

Ece Erken Kimdir ?

Yaklaşık İki haftadır, antronör eşliğinde bu akımı yapan Ece Erken, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Ece Erken: “Nasıl İyi Geldi Anlatamam.”

Yaptığı paylaşımın hemen altıne ünlü sunucu; ” 2. haftam ve hocalarımla çooook eğlenerek çalışıyoruz. Beni çok yoruyorlar, daha iyi olayım diye, daha sağlıklı olayım diye… Bu sene pek dikkat etmemiştim kendime. Nasıl iyi geldi anlatamam. Bugün BungeeGYM yaptık. Bakın nasıl çalışıyorum, eleştirecek şey bulamayın diye” sözlerini de ekledi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler