Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Hayat Hikayesini Anlatırken Göz Yaşlarını Tutamadı...

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Hayat Hikayesini Anlatırken Göz Yaşlarını Tutamadı…

Türkiye’nin en sevilen isimlerinden Burcu Esmersoy geçtiğimiz gün Gökhan Çınar’ın “Katharsis” isimli youTube programına katıldı. Hayatı hakkında bilinmeyenleri ilk kez anlatan Burcu Esmersoy hayat hikayesini anlatırken göz yaşlarını tutamadı… İşte Esmersoy’un öyküsü;

“Sevgisiz Kalmış Bir Çocukluğum Var”

Kendi çocukluğunu aşırı tatlı bir bebek olarak tanımlayan Burcu Esmersoy, çok neşeli çok eğlenceli bir çocuk olduğunu söyleyerek “Gözümün içindeki ışığın parladığını bazı fotoğraflarda görüyorum ve bir dönem kaybettiğim için o ışığı çok net hatırlıyorum.” dedi. Çocukluğunu anlatan Esmersoy “Çok eziyet görmüş ve sevgisiz kalmış bir çocukluğum var” açıklamasını yaptı.

Burcu Esmersoy Dayak Yediğini ve Aldatıldığını İtiraf Etti!

Anne Sevgisinden Uzak Büyüdü

Beş yaşlarındayken babasının başka bir ailesi daha olduğunun ortaya çıkmasıyla anne ve babası ayrılan Esmersoy’un annesi daha sonra muhafezekar bir insanla evlenmiş. O günden sonra öz annesine “Anne” diyemeyen Esmersoy annesine teyze diye hitap etmek zorunda kalmış. Bu dönemlerden kalan tek anısının “Kazara anneme anne dediğimde yediğim tokat bir tek onu hatırlıyorum 12 sene içerisinde.” diyen ünlü sunucu çocukluğunda annesini sadece pazartesi günleri gören onun dışında anneannesi ve dedesiyle kaldığını dile getirdi. Bu durumu da bu sayede normalleştirdiğini anlatan Esermersoy durumun normal olmadığını çok sonradan anladığını “18 yaşlarına geldiğimizde annemin artık bana anne diyebilirsiniz dediğinde aslında normal bir şey olmadığını anlayıp sorgulamaya başladım. Çevremdeki arkadaşlarımın anne ilişkileriyle benim anne ilişkilerim arasında farklar olduğunu anladım.” sözleriyle açıkladı.

“Babam Tuvalette Hortumla Dövüyordu”

“Baban neresinde bu çocukluğun” sorusuna “Hiç yok” yanıtını veren Esmersoy, “Bir baba nasıl olması gerekiyor bilmiyorum. Babamın sadece beni yersiz yere azarladığını biliyorum.” yaşadıklarıyla ilk yüzleşme sürecinin arkadaşlarının ailesini gördüğü zaman başladığı şeklinde açıkladı. Babasının kendisini hortumla dövdüğünü açıklayan ünlü sunuru “Babamla hiç görüşmüyordum, ablam ‘Babam çok hasta istersen bir pişmanlık yaşamamak için görüşelim. Seni görmek istiyor’ dedi. Ofisine görüşmeye gittik ve çok soğuk, tanımadığım bir insan ama bir baba. Beni lütfen yargılamayın onun çok hasta ve zor durumda olduğunu gördüğüm zaman içimdeki rahatlamayı ve huzuru anlatamam. Bu güzel bir duygu değil. Babamın ablamla sert bir dille konuşmaya başladığını gördüğümde ben bir şey söylemek istiyorum diyerek ‘Şu anda seni bu kadar kötü bir durumda görüyor olmaktan duyduğum mutluluğu sana söylemek istiyorum. Allah’a olan inancımı çok arttırıyor’ dedim. Mesleyi çözdüm sandım o anda ama sonra aynı onun gibi bir adamla evlendiğimi fark ederek bu meseleyi çözemediğimi fark ettim.” Dedi.

Burcu Esmersoy Hayat Hikayesini Anlatırken Göz Yaşlarını Tutamadı…

“O çocuk gelse yanına otursa” sorusuna “O kadar savunmasız ve zararsız ki tek istediği sevilmek aslında. Ona sarılmak istiyorum ve bunu her çalışmamda sarılarak çözdüm. Sadece sevilmeye ihtiyacı var. Bence bu mesleği seçmemin bile sebebi bence sevgi ve takdir beklemek. Bunları görmediğim için başka insanlardan bekliyorum” diyen Burcu Esmersoy programda göz yaşlarına hakim olamadı. yaşadıklarını kimseye yansıtmadan iyi noktalara gelebildiği ve kötü bir insan olmadığı için içindeki o küçük kızla gurur duyduğunu ifade etti.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler