Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy Dayak Yediğini ve Aldatıldığını İtiraf Etti!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Dayak Yediğini ve Aldatıldığını İtiraf Etti!

Geçtiğimiz yıl Berk Suyabatmaz’la bir buçuk senelik evliliğini bitiren Burcu Esmersoy katıldığı bir YouTube kanalında hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hayata dair pişmanlıklarını ilk kez dile getiren güzel sunucu Burcu Esmersoy dayak yediğini ve aldatıldığını itiraf etti. İşte Burcu Esmersoy’un o açıklamaları;

Asla Vazgeçmedi

Zorlu bir yaşamı olan ünlü sunucu hayallerinden hiçbir zaman vazgeçmedi. Japonya’da bir güzellik yarışmasına katılan ve “Dostluk” ödülü alan Esmersoy, ödülü Faruk Bayan’a götürdüğünde o esnada odada bulunan İlker Yasin “O ekran önünde olmamalı onda erkek sesi var” demesine rağmen hayallerini kimsenin yıkmasına izin vermedi. Ve bugün Burcu Esmersoy Türkiye’nin en başarılı ve en güzel kadınlarından.

Burcu Esmersoy: Düğünlerine Çağırırlarsa Giderim!

“Evde Çok Güzel Dağıtırım”

Gökhan Çınar’ın Katharsis isimli programının konuğu olan Burcu Esmersoy “En son ne zaman dağıttın?” sorusu karşısında aslında çok sakin bir insan olduğunu açıklayarak basında lanse “Dağıtmıyorum hiç. Ona izin vermiyorum. Bizim ister istemez bir oto kontrolümüz var. ve ister istemez magazin diye bir faktör olduğu için herkes için dağıtılmış olan bir dönem bizim için ekstra dağıtılmış bir dönem gibi lanse edildiği için bizim kendimizi korumak adına dağıtmama durumumuz var. Oysaki sağlıklı ve yapılması gereken bir duygu. Beni dışarıda çok dağılmış olarak göremezsiniz ama evde çok güzel dağılabiliyorum.” yanıtını verdi.

Burcu Esmersoy Dayak Yediğini ve Aldatıldığını İtiraf Etti!

Aile hayatının oldukça zor geçtiğini ilk kez açıklayan Burcu Esmersoy “Babam tuvalette hortumla dövüyordu” açıklamasıyla herkesi şaşırttı. İlk kez hayatı hakkında bu kadar özel açıklamalarda bulunan ünlü sunucu o dönemleri normalleştirerek baş ettiğini ancak annesi 18 yaşına geldiğinde “Bana artık anne diyebilirsin” dediğinde yaşanısını sorgulamaya başladığını dile getirdi.  Hayatındaki kırılma noktalarından birinin ilk ilişkisinde aldatılmak olduğunu açıklayan Esmersoy bu anın çocukluğundaki inanmak istemediği erkek figürü ile özdeştiğini bu olayın ardından daha katı durmaya başladığını belirtti.

Burcu Esmersoy Kimdir?

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler