Ana SayfaÜnlülerPayitaht'tan Reklamlara!

İlgili Postlar

Payitaht’tan Reklamlara!

Payitaht isimli dizi filmde Bulgar Prensi Ferdinand’a hayat veren Alkan Kızılırmak kısa zamanda gözleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu kariyerinde yeni imzalar atıyor.Yer aldığı projede kötü karakteri canlandıran Alkan Kızılırmak büyük bir riske girdiğini belirtti. Alkan Kızılırmak’ın bir sonraki projesi sinema olacağı duyurusunu da yaptı.

Alkan Kızılırmak kimdir?

Alkan Kızılırmak: Karakterin Bu Kadar Sevileceğini Bilmiyordum!

Payitaht projesinde Bulgar Prensi Ferdinand karakterine hayat veren Alkan Kızılırmak dizi filmin kötü karakterini oynadığında  Kızılırmak, bu karakterin bu kadar sevileceğini ilk başta beklemiyordum ifadesinde bulundu. Kötü karakteri canlandırmanın bir risk bile olabileceğini sözlerine ekleyen Alkan Kızılırmak, izleyici kötüyü artık canlandıranın oyun gücüyle değerlendiriyor vurgusunu da yaptı. Kendisini daha bir çok projede göreceğimiz Alkan Kızılırmak şimdi ise reklam projelerinde.

Payitaht Abdülhamid Dizisi Dünyaya Açılıyor!

Payitaht’tan Reklamlara! Sinema Projesinde Yer Alacak!

Reklam dünyasının kısa sürede keşfettiği Alkan Kızılırmak, bir lastik firması için çektiği reklam filmiyle de beğeni topluyor. Oyunculuk sektöründe kaliteli ve iyi işlerle başarısını perçinlemek peşinde olduğunu dile getiren Alkan Kızılırmak “ Ekranda hep güçlü ve iktidar sahibi karakterler canlandırdım, bu rolleri oynamak da bana uzak değil, özelimde de hep güçlü olmayı sevdim” dedi. Birçok sinema filminden teklif aldığını da dile getiren Alkan Kızılırmak, önümüzdeki günlerde önemli bir sinema projesine imza atacağı vurgusunu da yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler