Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid Dizisi Dünyaya Açılıyor!

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid Dizisi Dünyaya Açılıyor!

TRT1’de yayınlanmaya başlayan Payitaht Abdülhamid dizisi ilk günden itibaren en sevilen yapımlarından birisi olmaya başladı başardı.

Son dönemlerde TRT1 ekranlarında özellikle tarihi konuları ele alan diziler arka arkaya yayınlanmaya başlandı. Bu dizilere son olarak ise Payitaht Abdülhamid dizisi eklendi. 2017 sezonu için ilk defa ekranlara gelen payitaht Abdülhamid izleyenler tarafından oldukça sevildi. Dizi ile ilgili duyurulan yeni gelişme ise oldukça sevindirdi.

Payitaht Abdülhamid Dizisi Dünya Prömiyeri Yapacak

Payitaht Abdülhamid dizisinin sadece Türkiye ile sınırlı olmayacağı belirtilirken, dizinin Avrupa ülkelerinde de yayınlanacağı açıklandı. Bu konuda ilk dünya prömiyeri ise 3 Nisan ile 6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Fransa’da yapılacak.

MIPTV 2017 olarak etkinlikte Payitaht Abdülhamid tanıtımı gerçekleştirilecek. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar ile 10 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik bu bakımdan Payitaht Abdülhamid’in daha fazla kişi tarafından tanınmasını sağlayacak. Yapılan açıklamalarda Payitaht Abdülhamid dizisinin bu tanıtım ile birlikte çok büyük bir avantaja sahip olacağı belirtilirken, diğer ülkelerde yayın hakların satın alınması ve Payitaht Abdülhamid’in yayınlanabilmesi adına da önemli bir imkan sağlanacak.

Dünyanın pek çok farklı bölgesinden gelecek televizyon yapımcıları Payitaht Abdülhamid’i beğenmesi halinde gerekli girişimleri yaparak dizinin farklı ülkelerde de yayınlanmasına sağlayabilecek. Bu açıdan televizyon ekranlarında yeni başlayan macerasında Payitaht Abdülhamit geleceğe yönelik çok önemli bir imkan elde edecek. Dizinin etkinlik sonrasındaki sürecini de paylaşmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler