Ana SayfaDizilerSurvivor Erdi Ödül Oyunu Sonrasında Çok İddialı!

İlgili Postlar

Survivor Erdi Ödül Oyunu Sonrasında Çok İddialı!

Survivor 2017’nin en iddialı yarışmacılarından birisi olan Survivor Erdi dün akşam yayınlanan bölümde hodri meydan dedi.

Survivor Erdi tarafından yapılan açıklamalar dün akşam yayınlanan yeni bölümle ekranlara geldi. Erdi özellikle ödül oyununun kazanılmasının ardından çok daha iddialı bir şekilde konuşma yaparken, ünlüler takımına karşı ezici üstünlük kurduklarını ve bu konuda çok iddialı olduklarını söyledi.

Survivor Erdi Oyunlarda Zayıf Kalıyor!

Survivor 2017’ye katılacağı belirtildikten sonra oldukça dikkat çeken Erdi, bu konuda iddialı söylemleriyle de ekranlara gelmeye devam ediyor. Oynanan ödül oyunu sonrasında kamera karşısında düşüncelerini dile getiren Survivor Erdi ünlüler grubuna karşı istatistiki olarak ezici bir üstünlük kurduklarını ve rakiplerine psikolojik olarak dahi yenebileceklerini söyledi. Yaşanan bu durum Erdi’nin çok daha iddialı açıklamalar yapmasını sağlarken özellikle hem ünlüler hem de gönüller grubu adına farklı bir tehlike teşkil ediyor.

Performansıyla oyunlarda düşük kalan ve bu nedenle yapılan her elemede adı söylenen Survivor Erdi, halk tarafından desteklendiği için elenmekten kurtuluyor. Bu bakımdan gönüllüler grubu elenmekten kurtulabilmek adını Erdi’yi yazmamak ve dokunulmazlığı almaya çalışıyor. Erdi takımdaki dengeleri değiştirdi gibi rakip takım adına da oldukça farklı bir psikolojik etki yapıyor.

Oyunlar sırasında yaptığı açıklamalar ile rakip takımın moralini bozmayı başaran Survivor Erdi, sadece röportajlarında dahi bu konuda ne kadar etkili olduğunu göstermeyi başarıyor. Dün akşam oynanan ödül oyunu sonrasında ödülü kazanan gönüllüler sürpriz ödüller alırken aynı zamanda karınlarını doyurma fırsatı da elde etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler