Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy: Düğünlerine Çağırırlarsa Giderim!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy: Düğünlerine Çağırırlarsa Giderim!

Geçtiğimiz ay Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz’ın yeni bir aşka yelken açtığı öğrenilmişti. Bu durun gözlerin Berk Suyabatmaz’ın eski eşi Burcu Esmersoy’a çevrilmesine neden oldu. Daha öncesinde “İlişkileri varsa kimseyi ilgilendirmez. Beni de ilgilendirmez.” açıklamasını yapan Burcu Esmersoy “Düğüne çağırırlarsa giderim” açıklaması yaptı.

Burcu Esmersoy’dan Şaşırtan Hareket

Kasım ayından beri adları birlikte anılmaya başlanan ve ilişkileri yeni yıldan hemen sonra belgelenen Berk Suyatbatmaz ve Berrak Tüzünataç ilişkisi gündeme bomba gibi düşmüştü. Henüz ilişki netlik kazanmamışken bu aşkın kendisi açısından herhangi bir sorun teşkil etmediği açıklamalarında bulunan Burcu Esmersoy’un, eski eşinin tatilde Tüzünataç’la çektirdiği fotoğrafı beğenmesi olay yarattı.

Burcu Esmersoy’un Beyaz Atlı Prens Göndermesi!

Berrak Tüzünataç’tan Açıklama

Berk Suyabatmaz‘la olan ilişkisi nedeniyle eleştirilere maruz kalan ünlü oyuncu sonunda isyan etti. Burcu Esmersoy’la yakın arkadaş olmadığının altını çizen Berrak Tüzünataç, basında yer alan yakın arkadaş haberlerine tepki gösterdi. Bunun olayı dramatize etmek olduğunu vurgulayan ünlü oyuncu “Hiçbir özel anım, paylaşımım olmayan bir insanla, sırf malzeme lezzetlensin ve toplumun belli kesimlerine ” kınanabilecek” bir hale gelsin diye yakın arkadaş ilan edilmemi ne etik ne de iyi niyetli buluyorum.” sözleriyle bu tip haberlerin bitmesini dilediğini belirtti.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Burcu Esmersoy: Düğünlerine Çağırırlarsa Giderim!

Eski eşinin fotoğrafını beğenmesiyle gündemden düşmeyen Burcu Esmersoy “Ben takip ettiğim herkesi beğeniyorum. Onları da takip ediyorum. Güzel de bir çift olmuşlar, böyle bir fotoğrafı görüp de beğenmeden devam etmek olmazdı. Bana yakışanı yaptığımı düşünüyorum açıkçası Düğünlerine çağırırlarsa giderim.” açıklamasını yaparak Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz ilişkisinin kendisi açısından hiçbir sakınca olmadığını bir kez daha dile getirmiş oldu.

Burcu Esmersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler