Ana SayfaDedikoduCaner Karaloğlu'yla Boşanma Sürecinde Olan Elizabeth Mass Nişantaşı'nda Yakalandı!

İlgili Postlar

Caner Karaloğlu’yla Boşanma Sürecinde Olan Elizabeth Mass Nişantaşı’nda Yakalandı!

Bir süredir ünlü iş adamı Caner Karoloğlu ile aşk yalayan Tuba Ünsal evli bir adamla ilişki yaşadığı için kendisini eleştirenlere, “Eşinin de bir ilişkisi var” şeklinde yanıt vermiş ve ardından Elizabeth Mass ile ciddi bir tartışmanın kapılarını aralamıştı. Bir süredir Caner Karaoloğlu’yla boşanma sürecinde olan Elizabeth Mass Nişantaşı’nda yakalandı.

Boşanma Hakkında Çarpıcı İddialar

Uzun bir süredir Tuba Ünsal’a evli olan Caner Karaloğlu’nun boşanma nedenini açıklamamış olması çeşitli iddiaların gündeme gelmesine neden oluyor. Bildiğiniz gibi çift buraya 2014 senesinde taşınmıştı. 2016 senesinde kızları Mia’yı dünyaya getiren çift 2017 senesinde dünya evine girdi.  Çiftin boşanma nedenlerinden birinin Elisabeth Mass’ın, kızları Mia’yı 3 aylıkken bırakıp yurt dışındaki festivallere katılmasından, partilere gitmesinden rahatsız olduğunu söyleniyor.  Mass’ın geçtiğimiz sene Şeyma Subaşı’nın partisine katılması Karaloğlu için bardağı taşıran son nokta olmuştu. Ancak eşinin açıkladığı bu iddiaları reddeden Mass ise evlilikle şiddet ve hareket gördüğünü açıklamıştı.

Tuba Ünsal ve Elisabeth Mas Vall Arasındaki Kavga Büyüyor!

Tuba Ünsal’a Uzaklaştırma Kararı

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Tuba Ünsal ve Caner Karaloğlu’ndan şiddet gördüğünü iddia eden Mass, çifti görünce selam vermek için masalarına gittiğini ancak Ünsal’ın kızıp şiddet uyguladıktan sonra bir barda da Karaloğlu’ndan tokat yediğini dile getirmesi üzerine ortalık iyice karışmıştı. Ünsal hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Mass’la ilgili açıklama yapan ünlü oyuncu olayın gerçekliği olmadığını dile getirerek olay çıkaranın Mass olduğunu belirmiş ve bu olayı “Çamur at izi kalsın” şeklinde ifade etmişti.

Caner Karaloğlu’yla Boşanma Sürecinde Olan Elizabeth Mass Nişantaşı’nda Yakalandı!

Boşanma davası nedeniyle bir ayağı Türkiye’de olan Elizabeth Mass geçtiğimiz günlerde yine Türkiye’ye gelmiş. Dün Nişantaşı’nda objektiflere yakalanan Mass muhabirlerin Tuba Ünsal‘la ilgili meraklı sorusu karşısında “”Pek Türkçe bilmiyorum, sizi anlamıyorum” yanıtı vererek hızlıca uzaklaşmayı tercih etti.

Tuba Ünsan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler