Ana SayfaDedikoduFatih Ürek’li Sorulardan Kaçtı!

İlgili Postlar

Fatih Ürek’li Sorulardan Kaçtı!

Bir dönemler aralarından su sızmayan Demet Akalın ve Fatih Ürek dostluğu bitmişti. Bir süredir birbirleriyle konuşmayan ikili birbirleri hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Bir daha barışacak gibi durmayan Fatih Ürek ve Demet Akalın’ın kavgasının altında yatan neden ise herkesi şaşkına çevirdi! İşte ikilinin dostluğunu bitiren olay hakkında tüm detaylar;

Demet Akalın Kimdir?

Fatih Ürek; Dedikoducu, kafasında tilkiler dolaşıyor

Şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt ve arkadaşı Esra Balamir ile İstinyePark’ta görüntülendi. Yemek sonrası Okan Kurt’u yolcu eden ve yakın arkadaşı ile alışveriş turuna çıkan ünlü sanatçıya; ablasının cenazesine gitmediği için kendisine tepki gösteren Ürek’in “Dedikoducu, kafasında tilkiler dolaşıyor” açıklaması soruldu. Akalın, bu konu hakkındaki soruları cevaplamadı.

Demet Akalın ve Fatih Ürek Dostluğu Bitti!
Demet Akalın ve Fatih Ürek Dostluğu Bitti!

Fatih Ürek, Okan Kurt Bana Kızgın!

Fatih Ürek’li Sorulardan Kaçtı!

Fatih Ürek Kimdir?

Geçtiğimiz dönemlerde ablasını kaybeden Fatih Ürek’i Demet Akalın’ın aramaması ikili arasında büyük bir gerginliği başlatmıştı. İkilinin arasının açıklaması üzerine Fatih Ürek, Demet Akalın’ı “Dedikoducu” ilan etti. Geçtiğimiz günler verdiği bir röportajda Ürek’in Akalın hakkında açıklaması yapması gerginliği iyice arttırdı. Demet Akalın’ın yanıtı üzerine “2.Sayfa” programına telefonla konuk olan Fatih Ürek “Havaalanında gördüm. Bana cenazeye geleceğini söyledi ama gelmedi. Kafasında tilkiler dolaştı yine her zamanki gibi. Ama saçmalıyorsun artık Demet” açıklamasını yapınca tartışma çığırından çıktı. Geçtiğimiz dönemlerde Ürek’in Akalın hakkında “Dedikoducu’ olduğunu dile getirmiş ve “Duyuyorum ben, sürekli dedikodu yapıyor. Milleti gömdüğünü de duyuyorum masalarda” sözlerine Demet Akalın‘dan da yanıt gecikmedi. Akalın sosyal medya hesabından yapılan haberin gönderisine “Tilki??? O senin işindir. Siz ne dost ne düşman olmayı bilenlerdensiniz! Götürdüğüm tatilde arkamdan dedikodumu yapan, evladıma beddua eden sizsiniz! Lütfen artık erken kalkan benim adımı anmasın! Artı kim dedi geliyorum diye! Anla diye cenazeye bile gelmedim. Kim sana böyle bi söz verdi? Görüşmüyorum 3 aydır kafam rahat!!!” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler