Ana SayfaÜnlülerNorm Ender Bir Bunu Yapmamıştı!

İlgili Postlar

Norm Ender Bir Bunu Yapmamıştı!

RAP müziğin ünlü ismi Norm Ender, spor giyim markası Hummel’ın 2020 yüzü oldu. Ünlü rap’çi, geçtiğimiz günlerde markanın, çevreyle dost kumaşların kullanıldığı, kendi adını taşıyan koleksiyonunun tanıtımı için poz verdi. Norm Ender yaptığı açıklama magazin dünyasında olay oldu Norm Ender Bir Bunu Yapmamıştı dedirten açıklama aşağıda belirtilmiştir…

Norm Ender: Çevreci tasarımlar olmasa bu işlere girmezdim!

Yayınlanmasının üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra Spotify’dan kaldırılan ve Norm Ender’in ‘Mekanın Sahibi’ parçasının YouTube’dan kaldırıldığı öğrenilmişti. YouTube’da şarkıyı aratan kullanıcılar “Bu video, Dum Money Entertaintment tarafından gelen bir telif hakkı hak talebi nedeniyle artık kullanılamıyor” yazısı ile karşılaşmıştı. Mekanın Sahibi şarkısı ile rap dünyasına bomba gibi geri gelen Norm Ender’e kötü haber YouTube’dan gelmişti. Bu olaylardan sonra Norm Ender, spor giyim markası Hummel’ın 2020 yüzü oldu. Ünlü rap’çi, geçtiğimiz günlerde markanın, çevreyle dost kumaşların kullanıldığı, kendi adını taşıyan koleksiyonunun tanıtımı için poz verdi. Norm Ender yaptığı açıklama magazin dünyasında olay oldu Norm Ender Bir Bunu Yapmamıştı dedirten açıklaması şu şekildedir; Norm Ender, “Çevreci tasarımlar olmasa bu işlere girmezdim” diyerek gündeme oturmuştur.

Norm Ender Bir Bunu Yapmamıştı!
Norm Ender Bir Bunu Yapmamıştı!

Norm Ender Bir Bunu Yapmamıştı!

Yayınlanmasının üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra Spotify’dan kaldırılan ve Norm Ender’in ‘Mekanın Sahibi’ parçasının YouTube’dan kaldırıldığı öğrenilmişti. YouTube’da şarkıyı aratan kullanıcılar “Bu video, Dum Money Entertaintment tarafından gelen bir telif hakkı hak talebi nedeniyle artık kullanılamıyor” yazısı ile karşılaşmıştı. Mekanın Sahibi şarkısı ile rap dünyasına bomba gibi geri gelen Norm Ender’e kötü haber YouTube’dan gelmişti. Bu olaylardan sonra Norm Ender, spor giyim markası Hummel’ın 2020 yüzü oldu. Ünlü rap’çi, geçtiğimiz günlerde markanın, çevreyle dost kumaşların kullanıldığı, kendi adını taşıyan koleksiyonunun tanıtımı için poz verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler