Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy'un Beyaz Atlı Prens Göndermesi!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un Beyaz Atlı Prens Göndermesi!

Geçtiğimiz sene Berk Suyabatmaz’la bir buçuk senelik evliliğini bitiren Burcu Esmersoy geçtiğimiz haftalarda eski eşinin Berrak Tüzünataç’la yeni bir aşka yelken açtığını öğrenmişti. Uzun bir süredir aşka kapılarını kapatan ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un “Beyaz Atlı Prens” göndermesi çok konuşulacak! İşte Burcu Esmersoy’un o paylaşımı;

Burcu Esmersoy’dan İlişkiye Tepki

Geçtiğimiz sene birlikte anılmaya başlayan Berrak Tüzünataç ve Berk Suyabatmaz aşkı karşısında Burcu Esmersoy “Berrak’ı çok iyi tanıyorum. Sevdiğim bir arkadaşım. Ama beraber olmaları onlarla ilgili bir durum. İki bekar insan istediğini yapabilir. İlişkileri varsa kimseyi ilgilendirmez.Beni de ilgilendirmez. Niye aramızda sorun olsun ki? Onların hayatına karışamayız. Kurcalanması gereken bir mesele değil.” açıklamasını yapmıştı.

Berrak Tüzünataç İsyan Etti

Burcu Esmersoy’la arkadaş olduğu için Berk Suybatmaz‘la aşkı eleştiri yağmuruna tutulan Berrak Tüzünataç isyan etti. Geçtiğimiz günlerde Esmersoy’la yakın arkadaş olmadığını vurgulayan Tüzünataç sosyal medya hesabından “Magazin basını tabii işini yapsın ama aslında sıradan olan bir durumu dramatik hale getirmek için tuhaf eklemeler ve doğru olmayan süslemeler yapılmasına da susmak istemiyorum artık…Arkadaşlarımla, hele yakın olanlarla hayatımı iyi ve kötü günlerimi, anılarımı paylaşırım ben de her insan gibi. Hiçbir özel anım, paylaşımım olmayan bir insanla, sırf malzeme lezzetlensin ve toplumun belli kesimlerine ” kınanabilecek” bir hale gelsin diye yakın arkadaş ilan edilmemi ne etik ne de iyi niyetli buluyorum. Ve bu tuhaf-yıpratma amaçlı tutuma bir son verilmesini istiyorum. Zira hiçbir doğruluk payı yok… Sevgilerimle…” açıklamasını yaptı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Burcu Esmersoy’un Beyaz Atlı Prens Göndermesi!

Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’ın kış tatilinden bir paylaşımı beğenerek ilişkilerine karşı bir tavır almadığını gösteren Burcu Esmersoy sosyal medya hesabından yaptığı espirili bir paylaşımla herkesi güldürdü. Yolcu körüğünü “Beyaz Atlı Prens”e benzeten Esmersoy paylaşımına “Beyaz Altı Prens’e benzetti ve “Gel al beni beyaz atlı prens!” notunu düştü.

Burcu Esmeroy Kimdir?

Burcu Esmersoy'un Beyaz Atlı Prens Benzetmesi
Burcu Esmersoy’un Beyaz Atlı Prens Benzetmesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler