Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç'a Beklenmedik Bir Tepki Verdi!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’a Beklenmedik Bir Tepki Verdi!

Ocak ayının başında Burcu Esmersoy’un eski eşinin Berrak Tüzünataç ile bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen çift basına yakalandıktan sonra birlikte görüntülenmekten de kaçmamıştı. Bu aşka Berk Suyabatmaz’ın eski eşi Esmersoy’un nasıl bir tepki verdiği merak ediliyordu ki geçtiğimiz gün Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’a Beklenmedik bir tepki verdi!

Berrak’a 10 Üzerinden 10 Veriyorum

Geçtiğimiz haftalarda Bebek’te bir restorana yemek yerken objektiflere takılan çift mekan çıkışında muhabirlerin sorularından kaçamadı. Yılbaşı tatillerinin oldukça keyifli ve güzel geçtiği yönünde açıklama yapan çift evlilik sorularını yanıtlamamaktan kaçınırken, Berk Suyabatmaz “Berrak Tüzünataç’ın filmini nasıl buldunuz?” sorusunu “Berrak’a 10 üzerinden 10 veriyorum, çok güzel oynamış.” sözleriyle yanıtladı.

Berrak Tüzünataç’ın Evlilik Yanıtı!

Burcu Esmersoy’la Berrak Tüzünataç’ın Arası Açıldı Mı?

Berrak Tüzünataç’la Berk Suyabatmaz’ın yeni bir aşka yelken açması herkesi şaşırtarak magazin dünyasına bomba gibi düşerken akıllarda tek bir soru vardı; “Burcu  Esmersoy‘la arkadaşlığına ne oldu?” Yakın dost olmasalar da, arkadaş oldukları bilinen ikilinin arasının açılmış olabileceği düşünülüyordu.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Burcu Esmersoy Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç’a Beklenmedik Bir Tepki Verdi!

Henüz ilişkileri kanıtlamamışken iddialar yöneltildiğinde “Berrak arkadaşım ama ilişkileri varsa kimseyi ilgilendirmez.” yanıtını veren Esmersoy bu kez çiftin tatil fotoğrafını beğendi. Berk Suyabatmaz ve Berrak Tüzünataç geçtiğimiz günlerde kayak yapmak için Fransa’ya tatile gitti. Tatillerinin tadını çıkarırken sosyal medya hesaplarından da aşk paylaşımı yapan çiftin fotoğrafını Burcu Esmersoy’un beğenmesi bazı takipçilerinin tepkisine neden olsa da, bazı takipçileri Esmersoy davranışını bu ilişkiyi gerçekten umursamadığı yönünde yorulmadı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Berk Suyabatmaz ve Berra Tüzünataç'ın Tatil Fotoğrafı
Berk Suyabatmaz ve Berra Tüzünataç’ın Tatil Fotoğrafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler