Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç ve Hande Erçel Sessiz Kalmayı Tercih Etti!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Sessiz Kalmayı Tercih Etti!

Geçtiğimiz sene kısa bir ayrılık yaşayan ama kısa süre sonra yeniden bir araya gelen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çiftinin evlilik arifesinde olduğu iddia ediliyor. Birlikte yaşamaya başladıkları iddia edilen çift geçtiğimiz gün Bebek’e bir otelden çıkarken görüntülendi. Otel çıkışı soru yağmuruna tutulan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel sessiz kalmayı tercih etti. İşte detaylar;

Aşka Yeniden Dediler

Murat Dalkılıç 2017 senesinde Merve Boloğur’dan ayrıldıktan kısa süre sonra gönlünü Hande Erçel’e kaptırmıştı. Yalnızlığı sadece dört ay süren ünlü şarkıcının sonunda aşkı bulduğu iddiaları bazı sevenlerini kızdırırken, bazı sevenlerini de çok sevindirmişti. Geçtiğimiz sene ayrılarak herkesi şaşırtan çift kısa bir süre sonra yeniden bir araya gelmiş ve evlilik kararı almıştı.

Murat Dalkılıç’tan Hande’ye Romantik Mesaj!

Hande Erçel Beklemeyi Tercih Ediyor

Annesinin hastalığıyla dağılan Hande Erçel o dönemde ilişkisini de sonlandırmıştı. Ancak sonrasında aşk daha baskın gelmiş ve Murat Dalkılıç’ın barışma tekliflerini kabul etmeye karar vermişti. Barışmanın ardından kısa bir süre sonra evlilik teklifi alan Erçel, bu teklife olumlu yanıt verse de henüz çok genç olduğu için evlilik için acele etmek istemediğini dile getirdiği iddia edildi.

Hande Erçel Kimdir?

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel Sessiz Kalmayı Tercih Etti!

Bir süredir ha evlendi, ha evlenecek dediğimiz mutlu çift beraberliklerine mutlu bir şekilde devam ediyor. İlişkileri hakkında soruları yanıtlamaktan kaçınan ve mümkün olduğunda ilişkilerini gözlerden uzak tutan çift geçtiğimiz gün Bebek’te bir otelin restoranında yemek yedi. Mekan çıkışı muhabirilerin yoğun ilgisi ve sorularıyla karşılaşan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti basın mensuplarının evlilik soruları karşısında sadece “İyi geceler arkadaşlar. Sağ olun” diyerek uzaklaştı.

Murat Dalkılıç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler