Ana SayfaÜnlülerMurat Dalkılıç'tan Hande'ye Romantik Mesaj!

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç’tan Hande’ye Romantik Mesaj!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç uzun süredir beraber olduğu sevgilisi oyuncu sevgilisi Hande Erçel’in doğum gününü sosyal medyadan duygusal bir paylaşımla kutladı.

İlk Paylaşım Sevgilisinden Geldi!

26 yaşına giren güzel oyuncunun doğum gününü sevgilisi Murat Dalkılıç romantik bir paylaşımla kutladı. Fotoğrafını paylaşan şarkıcı altına şu notu düştü: “Huzurum, mutluluğum, dostum, dünya güzeli sevgilim… Var ol.” Bu romantik paylaşımının ardından ünlü şarkıcı başka bir fotoğraf paylaşarak altına şu sözleri yazdı:”Her şeyi paylaşmaya doğum günümle başlamışız. Seni seviyorum mutluluğum” notunu düştü.

Hande Erçel’in Eski Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Hande’den Sevgilisine Paylaşım!

Ünlü oyuncu daha sonra da, Dalkılıç’ın kendisini sırtına aldığı bir fotoğrafa, “Bugün benim doğum günüm. Kahramanım” notunu ekleyerek sosyal medya hesabından yayınladı. Sevgilisini hiç bir zaman yalnız bırakmayan ve yaşadığı zor günlerde hep yanında olan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın içten ve romantik paylaşımı sevgilisine duygusal anlar yaşattı.Ünlü oyuncunun sevenlerinden ve hayranlarından “Nice senelere”, “İnşallah hep mutlu olursun” gibi  bir çok doğum günü mesajı aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler