Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz'dan Hande Erçel'e olay sözler: Bazlama!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’dan Hande Erçel’e olay sözler: Bazlama!

Kerimcan Durmaz’dan Hande Erçel’e olay sözler: Bazlama! Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu videoya yorum yaparken, Kerimcan Durmaz’ın yaptığı yorum dikkat çekti. Kerimcan Durmaz, Hande Erçel’e “bazlama” dedi. Ortalık karışacak gibi görünüyor. Detaylar haberimizde…

Hande Erçel’in düğün telaşı!

Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu video olay yarattı

Son dönemlerde ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu bir videosu yayınlandı. Burak Altındağ, Hande Erçel’in İngilizce konuştuğu bir videosunu “Hangi ünlü oyuncumuz İngiliz bir ev hanımını canlandırdığı rolüyle Oscar adayı” notu ile paylaştı.

Hande Erçel kimdir?

Hande Erçel’in İngilizcesine eleştiriler

Hande Erçel’in videosuna kısa sürede binlerce yorum gelirken, kullanıcılar Hande Erçel’in İngilizce konuşması ile ilgili “bazlamaca konuşuyor ilk defa duydum bu dili, Hande’nin İngilizcesini görünce kendi İngilizcem’den özür diledim, yabancı dizi izleyip gaza gelince ben” şeklinde yorumlar yaptılar.

Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz’dan, Hande Erçel’e “bazlama”

Hande Erçel’in İngilizcesine yorum yapanlar arasında, Kerimcan Durmaz da vardı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile fenomen haline gelen ve DJ’lik yapan Kerimcan Durmaz, Hande Erçel’in videosuna “ay gerçekten kusucağım bu bazlamadan” şeklinde yorum yaptı.

Hande Erçel, Kerimcan Durmaz’a ne tepki verecek?

Kerimcan Durmaz’ın Hande Erçel’e “bazlama” yorumuna Erçel’in hayranlarından tepki gelirken, gözler Hande Erçel’e çevrildi. Hande Erçel’in, Kerimcan Durmaz’a ne tepki vereceği merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler