Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'dan şok açıklama: Masonlar bana tabi!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’dan şok açıklama: Masonlar bana tabi!

Adnan Oktar’dan şok açıklama: Masonlar bana tabi! Hakkındaki onlarca iddia nedeni ile tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar’ın sözleri şoke etti. Adnan Oktar, “Masonlar bana tabi” dedi. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın kedicikleri cezaevinde ne talep etti? Eski günlerini özlediler mi?

Adnan Oktar’ın ifadesinden çarpıcı detaylar

Adnan Oktar, geçtiğimiz ay titizlikle yürütülen geniş çaplı bir operasyon ile önce gözaltına alınmış, yapılan işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Hakkında onlarca suçlama bulunan Adnan Oktar’ın ifadesinin detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Adnan Oktar Kimdir?

İsrail benim Tevrat’ta geçen mehdi olduğumu düşünüyor

Adnan Oktar’ın ifadesinde İsrail ile olan ilişkileri ile ilgili gelen sorulara “İsrail benim Tevrat’ta geçen mehdi olduğumu düşünüyor. Masonlar bana tabi olduklarını söylüyor.” diye yanıt verdiği iddia ediliyor.

Biz Konya’ya değil Miami’ye tebliğ ediyoruz

Yıllardır ‘kedicikleri’ olarak tanınan ekrana çıkardığı kadınlar ile ilgili soruları da yanıtlayan Adnan Oktar’ın, “Biz Konya’ya değil Miami’ye tebliğ ediyoruz.” şeklinde yanıt verdiği iddia edildi.

Adnan Oktar’ın geçtiğimiz ay gözaltına alınmasına ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama ilk açıklama şu şekildeydi:

Kamuoyunda Emniyet Müdürlüğümüz Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik olarak; Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin engellenmesine dair kanuna muhalefet suçlarından 11.07 2018 tarihinde 235 şüpheliye yönelik olarak operasyon başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Adnan Oktar, geniş çaplı bir operasyon ile gözaltına alınacağı sırada kaçmaya çalışmış, ancak polis ekipleri tarafından yakalanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler