Ana SayfaÜnlülerAdriana Lima Aşkı İçin Metin Hara'dan Sürpriz Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Adriana Lima Aşkı İçin Metin Hara’dan Sürpriz Açıklama Geldi!

Haberciler tarafından, Adriana Lima ile sık sık ayrıldıkları hakkında haberler kendisine sorulunca kızan Metin Hara, Sürpriz bir açıklama yaptı, Detaylar haberimizde..

Paris Hilton Adriana Lima ve Metin Hara için ne dedi?

‘Ben Bilim insanıyım, Magazin Figürü Değilim’

2017 yılına damga vuran Adriana Lima-Metin Hara aşkının bittiği haberleri medyaya yansımıştı. Metin Hara ABD’den dönüşte havaalanında bu soru kendisine soruluncada  Twitter’da çalkalanan bir yanıt vermişti. Metin Hara ‘Ben bilim insanıyım magazin figürü değilim’ demişti. Twitter müdavimleri ‘Ne zaman bilim insanı olmuş’ diyerek Metin Hara ile fena halde kafa bulmaya çalışmıştı. Metin Hara’nın, çıkan haberlerden rahatsızlık duyup kendi arkadaşlarına, “Ayrılmadık. 4 gün sonra yanına gideceğim.” dediği öğrenilmişti. Ve sonuçta öyle de olmuştu.

Metin Hara Kimdir ?

Hatta 2018 yılının ilk bomba haberi Metin Hara-Adriana Lima çiftinden gelmişti. Miami’de düzenlenen ve arkadaşlarının katıldığı partide Metin Hara, maket bir yüzükle diz çökerek Adriana Lima’ya evlenme teklifinde bulunmuştu. Bu sırada modelin elindeki balyoz maketini Hara’nın kafasında tutması dikkat çekmişti. Gece boyunca arkadaşlarıyla eğlenceli dakikalar geçiren Adriana Lima ve Metin Hara, bu fotoğrafları sosyal medya sayfalarından paylaşmıştı.

Metin Hara Adriana Lima
Metin Hara Adriana Lima

Adriana Lima Kimdir ?

“Neden olmasın”

Metin Hara, önceki akşam Nişantaşı Raphael çıkışı görüntülendi. Adriana Lima ile sık sık ayrıldıkları yöndeki haberler sorulunca kızan Hara, “Ben basından okuyorum her şeyi. Siz bizi ayırıp, barıştırıyorsunuz. Bizim seviyeli ve güzel giden bir ilişkimiz var. Lütfen sizde saygı duyun” dedi. Habercilerin yönelttiği “Evlilik olur mu?” sorusuna  “Şu an mutluyuz. Neden olmasın” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler