Ana SayfaÜnlülerBuse Narcı'dan ayrılan Sinan Akçıl, üç günde yeni aşka yelken açtı!

İlgili Postlar

Buse Narcı’dan ayrılan Sinan Akçıl, üç günde yeni aşka yelken açtı!

Buse Narcı’dan ayrılan Sinan Akçıl, üç günde yeni aşka yelken açtı! Geçtiğimiz günlerde Buse Narcı ile yaşadığı yirmi günlük ilişkisini noktalayan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, yeni bir aşka yelken açtı. Sinan Akçıl ve yeni sevgilisi birlikte görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Sinan Akçıl ve Buse Narcı ayrıldı mı? Sinan Akçıl’dan açıklama geldi!

Sinan Akçıl, Buse Narcı’dan ayrılır ayrılmaz yeni aşk yelken açtı

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz ay güzel oyuncu Buse Narcı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, bu aşk sadece yirmi gün sürmüştü. Sinan Akçıl ve Buse Narcı çifti, jet hızıyla başladıkları aşkı, jet hızıyla noktalamışlardı.

Sinan Akçıl kimdir?

Ayrıldıktan üç gün sonra yeni aşk

Sinan Akçıl, Buse Narcı ile ayrılığını Bodrum’da sahne aldığı sırada duyurmuştu. Akçıl, “Buse çok değerli bir insan. Ama olmadı. Tanışma faslında sonlandırdık. Elinden tuttuğum kadın, kalbimin gerçek sahibidir.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Buse Narcı Kimdir?

Sinan Akçıl Gizem Kayalı ile aşk yaşıyor

Buse Narcı ile ayrılan Sinan Akçıl, yeni bir aşka yelken açtı. Akçıl, ayrılıktan üç gün sonra 2016 Best Model of Turkey birincisi Gizem Kayalı ile aşk yaşamaya başladı.

Drone ile kontrol ettirdi

Sinan Akçıl ve yeni sevgilisi 2016 Best Model of Turkey birincisi Gizem Kayalı, Bodrum Türkbükü’nde objektiflere yakalandı. Sinan Akçıl, yeni sevgilisi Gizem Kayalı ile birlikte görüntü vermemek için etrafı drone ile kontrol ettirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler