Ana SayfaÜnlülerParis Hilton Adriana Lima ve Metin Hara için ne dedi?

İlgili Postlar

Paris Hilton Adriana Lima ve Metin Hara için ne dedi?

Türkiye’de olduğu gibi dünyanın yakından takip ettiği Adriana Lima ve Metin Hara ilişkisi için Paris Hilton da yorum yaptı. İşte detaylar.

Türkiye’yi çok seven ve her fırsatta Türkiye’ye ziyarette bulunan Paris Hilton, bu sefer Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’ine gitti. Özel bir etkinlik için buraya gelen ünlü isim, burada bir takım çalışmalar yaptı. Daha sonrasında kaldığı otelde basınla bir araya gelen ünlü model, merak edilenleri açıkladı.

Paris Hilton kimdir?

Paris Hilton’dan Adriana Lima itirafı!

Görüşme öncesinde politik konularda açıklama yapmak istemediğini söyleyerek bu konuda soru almayacağını belirten Paris Hilton, Adriana Lima ve Metin Hara ilişkisine dair soruya net yanıtlar verdi. “Daha önce hiç Türk sevgilisi olup olmadığıyla ilgili bir soruya da, hayır hiç Türk sevgilim olmadı. Adriana Lima’yı tanıyorum. Çok şeker, çok güzel bir kadın. Onları Instagram’dan takip ediyorum. Adriana’yı daha önce bu kadar hiç mutlu görmedim. Muhteşem çiftler” diyen Paris Hilton, ilişkiye de nasıl baktığını söyledi.

Adriana Lima kimdir?

KKTC’yi çok seviyorum!

Türkiye’yi ve KKTC’yi çok sevdiğini söyleyen Paris Hilton, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederek hayranlarının fotoğraf isteğini kırmadı.

Metin Hara kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler