Ana SayfaKimdirParis Hilton Kimdir?

İlgili Postlar

Paris Hilton Kimdir?

 

Paris Hilton,17 Şubat 1981 yılında ABD, New York’ta doğdu. Amerikalı Oyuncu, Aktrist,Model,Şarkıcı ve Moda Tasarımcısıdır.

Hilton otellerinin en ünlü varisi olarak tanınmaktadır. Emlak Kralı Richard Hilton ve Kathy Richards’ın dört çocuğundan en büyüğü olan Paris Hiltonun, Anne tarafından 1970‘lerin iki yıldızı Kim Richards ve Kyle Richards‘ın yeğeni olan, aynı zamanda ünlü aktrisler Zsa Zsa Gabor ve Elizabeth Taylor ile akrabalık bağı bulunan Paris’in baba tarafından büyük büyük babası ise Hilton Oteller zincirinin kurucusu Conrad Hilton‘dı.  Kendisi gibi sosyetik ünlü olan kız kardeşi, Nicky Hilton, Barron Hilton ve Conrad Hilton adında da iki erkek kardeşi vardır. Paris Hilton, yardım kermeslerinde modellik yaparak New York ve Los Angeles’ta çocukluğunu geçirmiştir. 19 yaşında geldiğinde,şuan ABD Başkanı olan Donald Trump’ın modellik ajansı T Management ile bir sözleşme imzalamış vede Ford Modellik Ajansı ile de çalışmıştır. Iceberg, Vodka, GUESS, Tommy Hilfiger, Cristian Dior gibi dünyaca ünlü bir çok markanın reklam kampanyalarında da yeraldığı görülmüştür.

Şimdiye kadar sosyete dünyasının ünlüsü olarak tanınsa da Paris Hiltonu esas üne kavuşturan olay erkek arkadaşı Rick Solomon ile çekilmiş seks videosunun 2003 yılında internete düşerek yayılmaya başlamasıdır. O sıralar Paris 19 Rick ise 30 yaşındadır. Bu video tam da Paris Hilton’un Fox kanalı için, Nicole Richie ile çekmekte olduğu Simple Life adlı reality şovunun başlamasından kısa bir süre önce ortaya çıkmıştır. Sonrasında dizi reyting patlamaları yaşamış ve bir kaç sezon devam etmiştir.Bununla birlite Paris Hilton, Nine Lives (2002), Raising Helen (2004), The Hillz (2004), and House of Wax (2005) adlı filmlerde de rol almıştır. İsmini verdiği müzik albümü, 2006’da piyasaya sürülmüş ve Amerikan Billboard listelerinde 6 numaraya kadar yükselmiştir. Paris Hilton, 2004 yılı FHM Dünyanın En Sexi Kadını sıralamasında 3.lüğü almıştır. “A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose” adlı bir kitap çıkarmıştır; kitapta kendi resimlerini ve bir miras yedi yaşamından tavsiyeler vardır. Kitabın başarısı nedeniyle ikinci bir kitap daha çıkarmıştır. Confess It All To Me. Forbes dergisine göre Paris 2005-2006 yılında 7 Milyon Dolar kazanmıştır ve servetinin 30-50 Milyon Dolar arasında olduğu tahmin edilmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler