Ana SayfaÜnlülerBeyaz Şekerci'nin karnı burnunda! Bebeğin ismi ne olacak?

İlgili Postlar

Beyaz Şekerci’nin karnı burnunda! Bebeğin ismi ne olacak?

Beyaz Şekerci’nin karnı burnunda! Bebeğin ismi ne olacak? Doğum için gün sayan Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftinin heyecanı dorukta. Beyaz Şekerci ve Engin Hepileri, bebeklerinin ismini belirledi mi? Bebeği ismi ne olacak* Detaylar haberimizde…

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftin’den müjdeli haber!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftinin bebek heyecanı

2015 yılında büyük bir aşkla dünya evine giren Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti, Kenan Doğulu’nun Harbiye Açıkhava’daki konserini izlemeye giden konuklar arasında yer aldı. Şimdilerde hamileliğinin yedinci ayında olan Beyza Şekerci’nin karnı burnunda hali dikkat çekti.

Beyza Şekerci kimdir?

Keşke kendi karar verebilse ismine diyoruz ama olmuyor

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çiftinden Beyza Şekerci çok heyecanlı olduklarını ifade ederken, Engin Hepileri bebeğe henüz bir isim belirlemediklerini belirterek “Daha belli olmadı, varsa isim öneriniz alırız. Keşke kendi karar verebilse ismine diyoruz ama olmuyor.” diye konuştu.

Engin Hepileri kimdir?

Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı bekliyoruz

Geçtiğimiz aylarda bebek müjdeleri ile ilgili konuşan Beyza Şekerci “Şu an en büyük projemiz bebeğimiz. Her şey çok yolunda gidiyor. Heyecanlıyız. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı bekliyoruz.” şeklinde, Engin Hepileri ise; “Beyza çok güçlü bir kadın. Canı bir şey istese de ben de gitsem eşime bir şey alsam diye bekliyorum ama o çok anlayışlı.” şeklinde konuşmuştu.

Dizi setinde başlayan aşk

Her ikisi de ekranların aranan yüzlerinden ünlü birer oyuncu olan Beyza Şekerci ve Engin Hepiler çifti, birlikte rol aldıkları ‘İntikam’ dizisi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamışlardı. Dizi setinde başlayan aşk, kısa sürede evlilikle taçlanmıştı. Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çifti, 2015 yılında muhteşem bir düğün töreni ile evlenmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler