Ana SayfaÜnlülerEngin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftin'den müjdeli haber!

İlgili Postlar

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci çiftin’den müjdeli haber!

Evlilikleriyle örnek olan ünlü oyuncu çift Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’den müjdeli haber geldi. Peki birbirini çok seven ve iyi anlaşan çiften nasıl bir müjde geldi?  Mayıs 2015′ de dünya evine giren çiftten mutluluk pozları…Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Engin Hepileri Kimdir?

Beyza Şekerci’den Mutluluk Açıklaması…

Beyza Şekerci, geçtiğimiz günlerde kendini derin bir havuza bıraktı, ama amaç yüzmek ya da stres atmak değildi. Ünlü oyuncu su altında verdiği pozlarla “Dikkat! Balıklar boğuluyor” dedi. Birçok ünlünün katıldığı bu etkileyici projeyle denizlerdeki kirlenmeye dikkat çeken Şekerci  “mutlu evliliği” hakkında samimi itiraflar yapmıştı.”Evliliği herkese şiddetle öneriyorum.  Formülü yok ama karşılıklı özveri, güven, fedakarlık ve arkadaş olarak hayatı paylaşmak çok önemli… Bir de elbette karşılıklı saygı durumu. Biz yakaladık o uyumu… Allah isteyen herkese böylesini nasip etsin” demişti.

Beyza Şekerci İle Engin Hepileri Çiftinden Mutlu Haber…

Mayıs 2015’de dünyaevine giren ünlü oyuncular Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’den müjdeli haber geldi. Oyuncu Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, İntikam dizisinde başlayan aşklarını 2015’de nikah masasına taşımışlardı. Çiftin, bebek beklediklerini duyurdu. Heyecanlı görünen çift, mutluluklarını takipçileri ile paylaştı. Engin Hepileri Instagram hesabından eşiyle fotoğrafını paylaşarak, ‘4.5 aydır dünyaya haykırasım var. Aşkla yaşayıp, aşkla çoğalıyoruz. Baba oluyorum.Canıma can katan biricik karım. Seni çoook seviyorum’ notunu düştü. Bu olay sosyal medyada çok konuşuldu, birçok beğeni ve tebrik mesajı aldı. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler