Ana SayfaÜnlülerGaye Turgut Evin’in önlenemez yükselişi!

İlgili Postlar

Gaye Turgut Evin’in önlenemez yükselişi!

Haber, başarılı oyuncunun ününün ülkemizin sınırlarını çoktan aştığıyla ilgili. Arap ülkeleri, Avrupa ve Güney Amerika’dan birçok hayran kitlesine sahip olan Evin, geçtiğimiz hafta reklam filmi çekimi için gittiği Fas’ta da büyük bir ilgiyle karşılandı. Bu ilginin alt yapısı var tabi. Oyuncu adeta basamak basamak bu noktaya kadar geldi. Beni Affet dizisiyle ünlenen bir isim Gaye Turgut Evin bu dizide oynadığı rol ile çok beğenilmişti. Savaşçı dizisine sonradan katıldı ama Çiğdem Teğmen karakteriyle çok sevildi. Birçok hayran kitlesine sahip oldu. Dizide yer aldığı başarılı oyunculuğu ile, sosyal medyada da çok konuşuluyor. İşte detaylar…

13 Mayıs reyting sonuçları: Savaşçı mı? Survivor mı? Çocuklar Duymasın mı?

Savaşçı Dizinde Çok Sevildi…

Savaşçı dizisinde adeta kendini başarısı ile ön plana çıkardı. Gaye Turgut Evin, diziye çok iyi uyum sağladı ve izleyicilerin de takdirini ve beğenisini kazandı. Güzel oyuncu asker kıyafetleriyle de bir hayli güzel görünüyor. Evin’in hayranları sosyal medyada onun bu haline adeta bayıldıklarını ifade eden yorumlar yer alıyor.

Gaye Turgut Evin Kimdir?

Kendi İsteği İle Ayrılmış…

Star TV’de günlük olarak yayınlanan Beni Affet dizisinin sezon finalinde Bahar karakterinin ölmesi herkesi şaşkına çevirmişti. Dizinin çok sevilen bir karakteri olan Bahar’ın neden senaryo gereği öldüğünü izleyenler pek anlayamasa da aslında bu durum senaryoya Gaye Turgut Evin’in isteğiyle konulmuş. Anlaşılan Beni Affet’ten sıkılan Gaye Turgut Evin, yeni yolculuklara çıkmak istemesiymiş. Çokta iyi yaparak yurt dışına da açılmış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler