Ana SayfaÜnlülerParis Hilton Kıbrıs'ta!

İlgili Postlar

Paris Hilton Kıbrıs’ta!

Hilton Otellerinin veliahtı Paris Hilton, Kıbrıs’ta görüntülendi! Paris Hilton ne için Kıbrıs’a geldi? Ünlü televizyon yıldızını kim karşıladı? Yanında kimler vardı? İşte haberimizin detayları…

Paris Hilton Adriana Lima ve Metin Hara için ne dedi?

Paris Hilton Kıbrıs’ta

Her gittiği yer, her yaptığı olay büyük ses getiren Hilton otellerinin varisi; Amerika’lı şarkıcı, oyuncu ve aynı zamanda model olan Paris Hilton, Kuzey Kıbrıs’ta görüntülendi.

Bir oteldeki etkinliğe katılmak amacıyla gruba ait özel uçakla Kuzey Kıbrıs Hava limanına inen Paris hilton’u; kendisinden önce oraya gelen menajerleri ve asistanları, uçak inmeden önce VIP bölümüne gelerek karşıladı. Asistanlar, Hilton’un alana giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemleri alınması yönünde yetkililerle görüşme yaptı. Etkinliği düzenleyen otelin özel güvenlik ekibi de alanda yerini aldı.

Paris Hilton’un ABD pasaportuna herhangi bir işlem yapılmazken, sadece beyaz bir kağıda KKTC’ye giriş yaptığını belirten mühür vuruldu. Uçakta pasaportunu bekleyen Hilton, işlemler bittikten sonra VIP bölümünden giriş yaptı.

Paris Hilton Kimdir?

Fikri Ataoğlu Karşıladı

KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, ünlü varis Paris Hilton’u karşılarken; Sizi ağırlamak büyük keyif” diyerek, Hilton’a Kıbrıs’a özgü koza işlemeli tablo hediye etti.

Bakan Fikri Ataoğlu, bir haber ajansına yaptığı açıklamada; “Paris Hilton’u ülkemizde görmekten çok mutluyuz” dedi. Kuzey Kıbrıs’ın tanıtımına çok önem verdiklerini belirten Ataoğlu, “Bir dünya markasının Kuzey Kıbrıs’a gelmesi ve bu ülkenin adını kullanması kadar büyük bir tanıtım olabilir mi” diye konuştu.

Paris Hilton’un ziyareti için etkinliği düzenleyen otelin yönetim kurulu başakanına teşekkür eden Bakan Fikri Ataoğlu, “Önemli isimleri Kuzey Kıbrıs’ta ağırlamak her zaman bizleri onurlandırır” ifadelerini kullandı.

Paris Hilton, KKTC’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunusöyleyerek, Kıbrıs’ı çok sevdiğini belirtti. Hilton’u görmek isteyen hayranları merakla hava limanında bekledi. Hayranları, Paris Hilton ile bol bol fotoğraf çektirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler