Ana SayfaÜnlülerTarkan'dan Kemal Sunal paylaşımı!

İlgili Postlar

Tarkan’dan Kemal Sunal paylaşımı!

Tarkan’dan Kemal Sunal paylaşımı! Megastar Tarkan, son günlerde hakkında eleştiri yapılan usta sanatçı Kemal Sunal ile ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu. Tarkan’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Detaylar haberimizde…

Cemile Bayraktar’dan yeni Kemal Sunal paylaşımı! Ortalık karışıyor…

Tarkan’dan Kemal Sunal ile ilgili duygusal paylaşım

Megastar Tarkan, Cemile Bayraktar’ın Kemal Sunal ile ilgili paylaşımlarının ardından duygusal bir paylaşımda bulundu. Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kemal Sunal’ın resmini paylaşarak “Sen üzülme sevgili Kemal Sunal. Bize dayadığın o sırtın hiçbir zaman yere gelmez. Senin arkanda seni çok seven bir millet var. Adına ve sana olan sevgimize toz kondurmayız biz çünkü kalplerimizde bıraktığın sevgi dolu izleri unutmadık hiç.
Sana edilen her kötü söz seni gönüllerimizde sadece daha da yüceltir, değerine değer katar o yüzden. Sen üzülme, rahat ol canımız Kemal Sunal…” şeklinde ifadelere yer verdi.

Tarkan kimdir?

İşte Tarkan’ın Kemal Sunal paylaşımı

Ne olmuştu?

Cemile Bayraktar, Twitter’da Kemal Sunal ile ilgili “Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de.” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Kemal Sunal kimdir?

Cemile Bayraktar’a paylaşımının ardından tepkiler çığ gibi yağmıştı. Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal da” Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir çokta önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil #KemalSunal sırtını halka dayamış harika bir insandır tek gerçek bu”, “Prim yapmak ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk #KemalSunal ‘ına laf ettirmez bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz!”, “Ayrıca Ak Partili diye genellemeyelim Kemal Sunal’ı seven milyonlarca Ak Parti’ye oy veren sempati duyan insan var Kemal Sunal halktır hepimizindir.” şeklinde yanıt vermişti.

Cemile Bayraktar, gelen eleştirilerin üzerine yeni bir paylaşım yaparak “Siz de haddinizi bileceksiniz her değeri “sanat” adı altında ayaklar altına alıp, insanların değerlerini hiçe saymayacaksınız? Çünkü herkes haddini bilecek.. Geçen hafta klipte hemşire kadınlar aşağılandığı için klip kaldırıldı, siz ne cüretle 30 yıl din adamlarına hakaret ettiniz.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler