Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye'den ayrılan Yıldız Tilbe'nin yerine kim gelecek?

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’den ayrılan Yıldız Tilbe’nin yerine kim gelecek?

O Ses Türkiye’den ayrılan Yıldız Tilbe’nin yerine kim gelecek? Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’den ayrılmasının şoku devam ederken, yerine kimin geleceği merak edilmeye başlandı. Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’deki koltuğuna kim oturacak? Detaylar haberimizde…

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’den ayrıldı!

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’den ayrıldı

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı ve sunuculuğunda TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye isimli iddialı şarkı yarışmasında jüri koltuğunda oturuyordu. Eşsiz sanatçı kimliği ile yarışmanın en dikkat çeken kişilerinden olan Yıldız Tilbe’nin, O Ses Türkiye’den ayrıldığı iddia edildi. Yıldız Tilbe’nin ayrılık haberinin duyulmasının ardından, boş bıraktığı jüri koltuğuna kimin oturacağı merak konusu oldu. Herkes, O Ses Türkiye’de Yıldız Tilbe’nin yerine kimin geleceği sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Yıldız Tilbe kimdir?

O Ses Türkiye’de Yıldız Tilbe’nin yerine kim gelecek?

Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye’den ayrılmasının ardından yerine kimin geleceği merak edilirken, bomba bir iddia gündeme geldi. Yıldız Tilbe’nin yerine, Ebru Gündeş’in geleceği iddia edildi. İddialara göre; daha önceki yıllarda üç yıl O Ses Türkiye’de jüri üyesi olarak yer alan, eşi Reza Zarrab’ın Amerika’da cezaevine girmesi sırasında zor günler yaşayarak Acun Ilıcalı’dan izin isteyen ve yarışmadan ayrılan Ebru Gündeş, yeniden O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapacak. Ebru Gündeş’in Yıldız Tilbe’nin yerine geleceği iddia edildi.

Ebru Gündeş kimdir?

Yıldız Tilbe’den önce Gökhan Özoğuz’un ayrılık haberi gelmişti. Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile O Ses Türkiye’den ayrıldığını duyurmuştu. Gökhan Özoğuz, paylaşımında “Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

O Ses Türkiye’de ardı ardına gelen ayrılık haberleri şok etkisi yarattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler