Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe O Ses Türkiye'den ayrıldı!

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’den ayrıldı!

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’den ayrıldı! O Ses Türkiye’de ayrılık haberleri ardı ardına gelmeye başladı. Sevilen yarışma programında Gökhan Özoğuz’un ayrılık haberinin ardından, bir ayrılık haberi daha geldi. Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye’den ayrıldı. Yıldız Tilbe, O Ses Türkiye’den neden ayrıldı? Detaylar haberimizde…

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrıldı mı? Açıklama yaptı!

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’den neden ayrıldı?

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında yayınlanan iddialı yarışma programı O Ses Türkiye’den ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Önce, yarışmanın renkli simalarından Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını duyurmuştu. Ardından, Yıldız Tilbe’den de ayrılık haberi geldi. Yıldız Tilbe’nin, O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığı, önümüzdeki sezon yarışmada olmayacağı 2. Sayfa programında iddia edildi. Ayrılığın nedeni henüz bilinmiyor.

Yıldız Tilbe kimdir?

Gökhan Özoğuz’un O Ses Türkiye’ye vedası…

O Ses Türkiye’nin en renkli isimlerinden olan Gökhan Özoğuz, dün yaptığı paylaşım ile O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını duyurmuştu. Özoğuz, paylaşımında “Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.” şeklinde ifadelere yer vermişti.

Gökhan Özoğuz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler