Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'ın hastane odasından ilk görüntüsü ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’ın hastane odasından ilk görüntüsü ortaya çıktı!

Cüneyt Arkın’ın hastane odasından ilk görüntüsü ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın hasta yatağındaki ilk görüntüsü ortaya çıktı. Yakın dostu, Cüneyt Arkın’ı yalnız bırakmadı. Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Cüneyt Arkın taburcu oldu mu? Yeni gelişmeler…

Cüneyt Arkın hasta yatağında ziyaret edildi

Geçtiğimiz günlerde Silivri’deki yazlığında aniden rahatsızlanan Yeşilçam’ın usta ismi sanatçı Cüneyt Arkın’ın hasta yatağından ilk görüntüsü ortaya çıktı. Arkın’ı hasta yatağında yakın dostu Yılmaz Ulusoy ziyaret etti. Ulusoy’u gören Cüneyt Arkın duygusal anlar yaşarken, “Hayatta attığım her adımda önce eşim Betül’ün sonra Yılmaz dostumun katkısı var.” dedi.

Cüneyt Arkın kimdir?

O bütün Türkiye’nin sevgilisi

Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu ile yakından ilgilenen yakın dostu Yılmaz Ulusoy, “Kendisini sık sık ziyaret ederek, eski günleri yad edeceğiz. Cüneyt hayata da, sevdiklerine de çok bağlıdır. Bizi bırakıp gitmez. O hepimizin Malkoçoğlu’su. Cüneyt Bey memleket meseleleriyle yakından ilgilidir. Her zaman çok vatanperver bir insan olmuştur… Kendisine bu karakterinden dolayı dört kez milletvekilliği teklifi geldi ancak hep uzak durmasını tavsiye ettim. Çünkü o bütün Türkiye’nin sevgilisi. O da hak verdi ve hiç siyasete girmedi. İyi de etti.” diye konuştu.

İşte Cüneyt Arkın’ın hasta yatağından ilk görüntüsü

Hem kalbi hem de akciğerlerinde sıkıntı var

Cüneyt Arkın’ın tedavi gördüğü hastanenin sahibi Dr. Hayati Arkaz ise kamuoyuna yaptığı açıklamada “Cüneyt Bey’in hem kalbi hem de akciğerlerinde sıkıntı var. Ciddi şekilde tedavisi sürüyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuşmuştu.

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden usta sanatçı Cüneyt Arkın, geçtiğimiz günlerde solunum sorunları yaşayarak rahatsızlanmış, apar topar kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler