Ana SayfaÜnlülerSezin Erbil'den Şok Açıklamalar!

İlgili Postlar

Sezin Erbil’den Şok Açıklamalar!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil sosyal medyada sürekli paylaşım yapan sosyal medyayı yakından takip eden ünlülüler arasında. Sosyal medya hesabında hamilelik sürecini ve deneyimlerini paylaşan Sezin Erbil’in doğumuna sayılı günler kaldı.

‘Bir Evladımız Olmalı ‘Dedim!

Sezin Erbil  eşiyle fotoğrafını Instagram hesabından, “Hamile olduğumu öğrendiğimiz gün. Çok şükür 9 yıllık evliyiz ve çocuk fikrine uzak bir çifttik ama babamın hastalığından sonra ‘Bir evladımız olmalı’ dedim ve çok şükür Allah nasip etti. Hem de kız! İşte bu da babamız…” notuyla paylaşmıştı.

 Sezin Erbil Neden İsyan Etti!

Doğumum babamın kaldığı hastanede olacak. Kızımı dedesinin odasına götüreceğim inşallah. Hem küçükler büyüklere giderler, öğrensin kızım. Çok soran olmuş; hamilelikte 20 kilo aldım. Doktorum biraz kızıyor ama dikkat edecek gücü kendimde bulamadım. Siz beni örnek almayın. Daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti: Dokuz ay boyunca etrafımda hep; ‘Şimdi krampların olacak, şimdi miden bulanacak’ diyenleri dinledim. Siz kimseyi konuşturmayın, herkesin hamileliği kendine özeldir. Benim de başıma birşeyler geldi ama anlatmama gerek yok. Sizde de olacak diye bir şey yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler