Ana SayfaÜnlülerŞenay Devi 2. Şubesi İçin Kadıköy'ü Tercih Etti

İlgili Postlar

Şenay Devi 2. Şubesi İçin Kadıköy’ü Tercih Etti

Dr. Astrolog Şenay Devi 2. Şubesi İçin Kadıköy’ü Tercih Etti. 10 yııldır hizmet verdiği Bakırköy’ün ardından Kadıköy’de de şube açtı.

İstanbul’da doğumlu olan Şenay Devi, Profesyonel eğitimini ABD Kepler College ve Dirah Academy İnternational’da tamamladı. Uluslararası Vedic Astroloji Başkanı Guru Profesör Gary Gomes’in ve Türkiye’de Vedic Astrolog Yücel Sügen’in öğretmen öğrencisi olup uluslararası çalışma ve araştırmalarına devam etmekte.

Şenay Sevi Kimdir?

Şenay Devi 2. Şubesi İçin Kadıköy’ü Tercih Etti

Dr. Astrolog Şenay Devi, 10 yıldır danışmanlık hizmeti verdiği Bakırköy’deki şubesine ek olarak bir şube de Kadıköy’de açtı. Önceki akşam Kadıköy şubesinin açılışını ünlü dostlarının katılımı ile gerçekleştiren Devi, “Gelen talepler üzerine Kadıköy şubemizi açtık. Astroloji severlerle gökyüzünün rehberliğinde buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Bana destek veren tüm dostlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.

Şenay Devi’yi bu görkemli davette Asena, Hatice, Songül Karlı, Raşit Bağzıbağlı gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Açılışa Almanya’dan iş teklifi yapmak için geldiğini söyleyen Asena, “Açılış için Almanya’dan geldim. Teklif yaptım bide Almanya’da şube açalım diyorum” diyerek Devi’ye iş teklifinde bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler