Ana SayfaÜnlülerSen önce göğüslerini göstermemeyi öğret diyen Arto'ya 3 ay uzaklaştırma kararı

İlgili Postlar

Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret diyen Arto’ya 3 ay uzaklaştırma kararı

Geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Çağla Şikel’in sosyal medyadan paylaştığı “Mini etekle nasıl oturulur?” videosu üzerine Arto Çağla Şikel ‘e ithafen video paylaştı.

Arto kimdir?

Arto Çağla Şikel ‘e ağır gönderme

Videoda “Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret” diyen Arto ‘ya Şikel’in  talebi üzerine İstanbul Aile Mahkemesinden 3 ay uzaklaştırma kararı çıktı.

Mankenliğin yanı sıra uzun bir süredir YouTube kanalı üzerinden içerik üreten Çağla Şıkel, son olarak çektiği videoda  “Mini etekle oturma ve kalkma” başlıklı bir  paylaşım yaptı. Arto ise yıllar önce çıktığı defile ve televizyon programların da göğüsleri açılan Şıkel’in fotoğrafına “İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda göğüslerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin. Bir de bunlar bize oturup kalkma dersleri verir.’ dedi.
Arto’nun bu sözlerine tepkisiz kalmayan Çağla Şıkel ise avukatı Bükçün Canatik , Arto’nun kendisi hakkında konuşmaması ve yaklaşmaması için uzaklaştırma talebinde bulundu. Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Şıkel’in isteğini kabul ederek Arto’nun tam 3 ay süreyle Şıkel’e yaklaşmamasına karar verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler