Ana SayfaÜnlülerİrem Derici Konserinde Merve Özbey ile Düet Yaptı!

İlgili Postlar

İrem Derici Konserinde Merve Özbey ile Düet Yaptı!

İrem Derici konserinde Merve Özbey ile düet yaptı! Hayranları mest oldu. Konserden elde edilen gelir Boyabat 1868 Spor Kulübüne gitti.

İrem Derici Konserinde Merve Özbey ile Düet Yaptı!

İrem Derici Kimdir?

Geçtiğimiz aylarda kendisinin en sevdiği şarkıları yeniden yorumlayarak Mest Of isimli yeni bir albüm çıkaran Derici, bu albüm ile 2 ay üst üste radyolarda ve müzik kanallarında en çok dinlenen şarkıcı olmuştu.

Bu başarının ardından geçtiğimiz günlerde yeni bir parça hazırlığında olduğunu hayranlarıyla paylaşmıştı. Bu haberle birlikte güzel şarkıcı Bostancı Gösteri Merkezi’de düzenlenen konserinin de duyurusunu yapmıştı.

İrem Derici’den Hayranlarına Sürpriz Show!

Derici Bostancı’da Show Yaptı

Şarkılarıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran İrem derici geçtiğimiz akşam İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde hayranlarına müzik ziyafeti sundu. Verdiği konserde memleketi Boyabat’ın spor kulübü “Boyabat 1868” için seslendirdiği şarkıları ile konsere gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Konsere gelen Derici hayranları, özel olarak hazırlanan repertuar, sahne, ses ve ışık şovlarına hayran kaldı. Sahnede yer alan led erkanlara yansıyan özel efektler ve kendisiyle birlikte sahne şovuna dahil olan 6 dansçı ile dört dörtlük bir gösteri sunan derici, sahnede duygu dolu anlar yaşadı. Salonu dolduran seyircisine teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen İrem Derici bir anda duygusallaştı.

İrem Derici Konserinde Merve Özbey ile Düet Yaptı!

İrem Derici Konserinde Merve Özbey ile Düet Yaptı!

Başarılı ve güzel şarkıcı İrem Derici’nin konseri dinlemeye gelen hayranlarına birde sürprizi vardı.

Merve Özbey ile birlikte yaptığı düetler ile hayranlarına büyülü anlar yaşattı. İkili söyledikleri şarkılar ile dakikalarca alkış aldılar.

İrem Derici hayranlarını şaşırttığı kadar sahnesinde yer verdiği yakın dostunu da şaşırttı. Merve Özbey’in şarkı söylediği anda dizlerinin üzerine çöken Derici, “Seni tanımaktan arkadaş olmaktan ve önemlisi sesini dinlemekten o kadar mutluyum ki sen hep ol, sen hep şarkı söyle…” diyerek dostuna olan sevgisini dile getirdi.

İrem Derici Konserinde Merve Özbey ile Düet Yaptı!

Merve Özbey Kimdir?

Derici Konserinden Görüntüleri İnstagram Hesabından Paylaşmayı İhmal Etmedi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

20.11.19 • BGM 📸: @boragokhan 💄👧🏻: @ondertiryaki

İrem Derici (@iremderici)’in paylaştığı bir gönderi ()

Konserden elde edilen tüm gelir Boyabat 1868 Spor Kulübü’ne bağışlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler