Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den Hayranlarına Sürpriz Show!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Hayranlarına Sürpriz Show!

Şarkıları dillerden düşmeyen ünlü popçu İrem Derici, kendisinin en sevdiği ve dinlerken mest olduğu şarkıları yeniden yorumladı. Mest Of albümüyle 2 ay üst üste radyolarda ve müzik kanallarında şarkıları en çok çalınan şarkıcı oldu. Bunun üzerine Şarkılarının tamamını içeren albümde Hayranlarına Sürpriz Show yapmak istedi.

İrem Derici Kimdir?

Aşk Bacayı Sardı! Bakın İrem Derici’nin Sevgilisi Kim miş?

İrem Derici ; “İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde herkesi bekliyorum”

Şarkıları dillerden düşmeyen ünlü popçu İrem Derici, kendisinin en sevdiği ve dinlerken mest olduğu şarkıları yeniden yorumladı. Mest Of albümüyle 2 ay üst üste radyolarda ve müzik kanallarında şarkıları en çok çalınan şarkıcı oldu. “Kalbimin Tek Sahibine, Düşler Ülkesinin Gel Git Akıllısı, Dantel , Aşk Eşittir Biz, Evlenmene Bak, Zorun Ne Sevgilim, Bazı Aşklar yarım Kalmalı , Meftun” gibi bir çok şarkısıyla dinlenme ve izlenme rekorları kıran yeni nesil Pop Star İrem Derici geçmiş yılların sevilen şarkılarını yorumladığı proje albümü “Mest Of” da yer alan şarkılarıyla yine bir başarıyla imza attı.

İrem Derici’den Hayranlarına Sürpriz Show!

İrem Derici, Şarkılarının tamamını içeren albümde Hayranlarına Sürpriz Show yapmak istedi. Prodüktörlüğünü ünlü iletişimci Özgür Aras ‘ın yaptığı Mest Of albümünü geçtiğimiz yaz müzikseverlerle buluşturan İrem Derici şimdilerde yeni şarkısı için stüdyo çalışmalarını sürdürdüğünü ve yeni yılda şarkısını hayranlarına sunacağının müjdesini verdi. İrem Derici dünden bugüne şarkılarının yanı sıra sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan oluşan sürpriz Showlarıyla 20 Kasım Çarşamba akşamı İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne de olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler