Ana SayfaDedikoduAşk Bacayı Sardı! Bakın İrem Derici'nin Sevgilisi Kimmiş?

İlgili Postlar

Aşk Bacayı Sardı! Bakın İrem Derici’nin Sevgilisi Kimmiş?

Geçtiğimiz senelerde Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin ile yaşadığı büyük aşk yaşayan İrem Derici hatırlarsanız zor bir ayrılık süreci atlatmıştı. Ardından dansçı Ataberk Özden ile bir aşk yaşayan ancak aradığını bulamayan Derici, Özden’le de yollarını ayırmıştı. Ünlü şarkıcının aşk hayatı bir türlü yolunda gitmiyor derken dün Derici’nin gönlünü Yunan bir sanatçıya kaptırdığı öğrenildi. Görünen o ki aşk bacayı sardı! Bakın İrem Derici’nin yeni sevgilisi kimmiş? İşte ünlü şarkıcının büyük aşkı;

Fırtınalı Aşk Tozu Dumana Çevirdi!

Hatırlarsanız İrem Derici 2017 senesinde Lider Şahin ile büyük bir aşka yelken açmış ancak Şahin’in annesinin engeline takılmıştı. Lider Şahin’in annesi her fırsatta ikilinin arasındaki ilişkinin ciddiyete gitmediğini belirtse de, İrem Derici ve Lider Şahin de tam aksine ciddi bir yolda yürüdüklerini söylüyorlardı. İşler öyle kızmıştı ki, Lider Şahin Derici için evi terk etme eşiğine gelmişti. Çiftin aşkı zorluklara göğüs gerecek derken ani bir kararla yollarını ayıran Derici ve Şahin bu konu hakkında açıklama yapmamayı seçmiş olsalar da, ünlü şarkıcının o dönem ne kadar üzüldüğü tavırlarından da net bir şekilde anlaşıyordu.

İrem Derici Sevgilimi Elde Etmek İçin Çok Uğraştı

Aşkta Aradığını Bulamadı

Bu senenin ortalarında ismi dansçı Ataberk Özden ile anılan İrem Derici, aşk iddialarını reddetmemiş hatta Özden ile olan fotoğrafını sosyal medyada da paylaşmıştı. Birlikte mutlu olduğunu düşündüğümüz çift bir gün aniden fotoğraflarını kaldırdıktan sonra sessizliğe boğuldu. Hakkında ayrılık iddiaları çıkan ikilinin birkaç ay sonrasında birbirlerini takipten çıkması da, yollarını sessiz sedasız ayırdıklarının kanıtı oldu.

Aşk Bacayı Sardı! Bakın İrem Derici’nin Sevgilisi Kimmiş?

Yeni albümüyle milyonların gönlünü fetheden İrem Derici‘nin aşk hayatında sonunda her şey yoluna girecek gibi duruyor. İddialara göre  Konstantinos Argiros’le yapacağı yeni müzikal çalışması için Atina’ya giden İrem Derici gönlünü Konstantinos Argiros’e kaptırmıştır. İkili arasında iş arkadaşlığı ile başlayan ilişkinin bir aşka dönüştüğü konusunda ciddi iddialar var. İkilinin dün sosyal medya hesaplarından birlikte hikaye paylaşması da mutlu birlikteliğin ilk sinyali olarak değerlendirildi.

İrem Derici Kimdir?

Aşk Bacayı Sardı! Bakın İrem Derici'nin Sevgilisi Kimmiş?
Aşk Bacayı Sardı! Bakın İrem Derici’nin Sevgilisi Kimmiş?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler