Ana SayfaDedikoduBekir Aksoy'un Ani Evliliğinin Nedeni Ne?

İlgili Postlar

Bekir Aksoy’un Ani Evliliğinin Nedeni Ne?

2013 senesinde evlendiği Derya Çavuşoğlu ile yollarını geçtiğimiz sene ayıran Bekir Aksoy, geçtiğimiz haftalarda Nazife Oğlakçıoğlu ile dünya evine girmişti. Bir süredir birlikte olan çiftin evlilik hakkında hiçbir açıklama yapmayarak sessiz sedasız dünya evine girmeleri de dikkatlerden kaçmamıştı. Peki bir anda evlenen Bekir Aksoy’un ani evliliğinin nedeni ne? İşte Bekir Aksoy ve Nazife Oğlakçıoğlu evliliğinin perde arkası;

Bekir Aksoy Neden Boşandı

Bekir Aksoy ve Derya Çavuşoğlu evliliği çiftin arasındaki yaş farkı nedeniyle eleştirilerin odağında kalmıştı. Gelen kötü yorumlara kulaklarını tıkamayı başararak mutlu beraberliklerine gölge düşürmeyen çift geçtiğimiz sene yaşadıkları anlaşmazlıklar sonucunda ayrılma kararı almışlardı. Evliliklerinden Emir adında bir oğulları olan çift arkadaşlıklarına devam etme kararı almışlardı. Bekir Aksoy ise, evliliği yürütmekte zorlandıklarını açıklayarak Ayrılıkla ilgili açıklamalar yapan Bekir Aksoy, günümüzde birçok evliliğin boşanma ile sonuçlandığının altını çizerek Emir’inde dünyaya çok erken geldiğini belirtmişti.

Bekir Aksoy Boşanmasının Ardından İlk Defa Konuştu…

Bekir Aksoy’dan Romantik Jest

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Nazife Oğlakçıoğlu ile dünya evine giren Bekir Aksoy nikah töreninde eşine romantik bir jest yaparak eşi için yazdığı şarkıyı seslendirmiş. Sade bir nikah töreni ile dünya evine giren çifte sadece ailesi ve yakın arkadaş çevresi eşlik etmiş, sevenleri ise evliliği basında çıkan haberlerle öğrenmişlerdi.

Bekir Aksoy’un Ani Evliliğinin Nedeni Ne?

Boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak yaşama kararı alan Bekir Aksoy, Nazife Oğlakçıoğlu ile aşkını basından uzak tutmak konusunda oldukça başarılıydı. Hatta çiftin evlilik arifesinde olduğunu bile kimse öğrenmemişti. 11 Eylül tarihinde yayınlanan nikah fotoğraflarıyla dünya evine girdiği öğrenilen çiftin, ani evlilik kararının altında yatan nedenin Nazife Oğlakçıoğlu’nun hamileliği olduğu iddia ediliyor. Konu hakkında henüz açıklama yapmayan çiften bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşıyor olacağız.

Bekir Aksoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler