Ana SayfaÜnlülerDemet Akalının Gözyaşları!

İlgili Postlar

Demet Akalının Gözyaşları!

Türk şarkıcı ve eski manken. 2000’lerin ortalarından bu yana çıkardığı popüler şarkılar sayesinde günümüzün Türk pop müziğinin en tanınan isimlerinden biri olan Demet Akalın geçtiğimiz günlerde ünlü sanatçı Tarkan’nın konserinde muhabirler Tarafından İbrahim Erkal’ın eşinin verdiği röportajda Erkal’ın vasiyetini açıkladı.

İbrahim Erkal’ın Vasiyeti…

İbrahim Erkal Demet Akalin

Ünlü sanatçımız İbrahim Erkal‘ın eşi Geçtiğimiz Günlerde muhabirlere verdiği röportajda 2 yıl önce hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın vasiyetini açıkladı. Ünlü Sanatçılarımızdan Tarkan Geçtiğimiz Günlerde konserine gelen ünlülerden Ezgi Mola, Demet akalın ve eşi Okan Kurt ile birlikte Tarkan’ı dinlemeye geldiler konserde muhabirler tarafından İbrahim Erkal’ın vasiyetini açıklayınca Demet Akalın gözyaşlarına hakim olamadı.

İbrahim Erkal Kimdir?

Demet akalının Tarkan Ziyareti…

Demet Akalın Tarkan ezgi mola pınar

Ünlü sanatçı Demet Akalın eşi Okan Kurt ile eğlenceli anlar yaşadı. Konser sonrası Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile birlikte Tarkan‘ı kuliste ziyaret etti. Demet akalın ve Ezgi mola Tarkan’ın eşi pınar ile mutlu fotoğraf çekindiler sosyal medyada fotoğrafı paylaşan demet akalın açıklamaya “Tarkan’ımızı mutlu eden Pınar’ımızı da çok seviyoruz. İnanılmaz konserdi. Sizin için Megastar benim için dünya starı yine büyük Tarkan” diyerek gönderiyi paylaşan Demet akalın konserden mutlu bir şekilde ayrıldı.

Tarkan Kimdir?

Demet Akalının Gözyaşları!

Demete akalın Okan Kurt

Ünlü sanatçı Demet Akalın, Geçtiğimiz günlerde Harbiye’de sahne alan Tarkan’ı dinlemeye gitti. Eşi Okan Kurt ile Birlikte güzel vakitler geçiren Demet Akalın eğlenceli paylaşımlarda bulundu. Konser esnasında muhabirler tarafından Ünlü sanatçımız İbrahim Erkal’ın eşi Geçtiğimiz Günlerde muhabirlere verdiği röportajda 2 yıl önce hayatını kaybeden Erkal’ın vasiyetini açıkladı. Erkal’ın vasiyetinde “Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu,Hakan Altun,Demet Akalın okuyabilir” yazıyordu.Demet Akalın Konserde İbrahim Erkal’ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı.Vasiyeti duyan Demet Akalın “Hadi ya ay çok kötü oldum şimdi.Ben İbrahim Erkal’ı çok severim”dedi.

Demet Akalın Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler