Ana SayfaÜnlülerSezin Erbil Neden İsyan Etti!

İlgili Postlar

Sezin Erbil Neden İsyan Etti!

Bir köşe yazarının, Oyuncu Mehmet Ali Erbil’in bu hafta bir yakınıyla telefon görüşmesi yaptığını iddia etmesinin peşinden Kızı Sezin Erbil, Instagram hesabı üzerinden sert bir açıklama yaptı. Sezin Erbil, açıklaması ne oldu? detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden İbrahim Tatlıses isyan etti!

Sezin Erbil İsyan Ettiren Olay!  “Bana Bunları Yazdırdınız Ya Çok Ayıp.”

Bir köşe yazarının, Mehmet Ali Erbil’in bu hafta içi bir tanıdığı ile telefon görüşmesi yaptığını iddia etmesinin ardından Sezin Erbil, Instagram hesabı üzerinden sert bir açıklama yaptığı görüldü. Mehmet Ali Erbilîn kızı Sezin Erbil, “Bana bunları yazdırdınız ya çok ayıp.” dedi.

Mehmet Ali Erbil’den Tekrar Uyutuldu!

Sezin Erbil; “Bizden Özür Dilesin.”

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Sezin Erbil, sosya medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Bu hanım yazısında babamın hastaneye yattıktan 3 gün sonra birini aradığını iddia etmiş. Babam tam 21 gündür entübe ve uyutuluyor, gözlerimin önünde yaşam mücadelesi veriyor. Bana da bunları yazdırdınız ya çok ayıp! İftira kadar günah bir şey olamaz. İsteyen gelsin hastaneden belgesini vereyim. Ya da bizden özür dilesin. Bu kadar üzgünlüğüme birde buna bakmak çok acı. Siz istediğinize inan ama, bu yaptığınız çok günah”‘ ifadeleriyle açıklamada bulundu.

Yeşim Erbil; “Durum, Size Aktardığımdan Daha Ciddi.”

Sezin Erbil’in açıklamasının hemen ardından Mehmet Ali Erbil’in kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil’de Instagram hesabı üzerinden canlı yayın yaparak “Bir gazeteci tarafından bir post paylaşılmış. Güya bizim bir aile dostumuz, abim hastaneye yattıktan 3 gün sonra abimle konuşmuş. Ama böyle bir şey yok. Durum, size aktardığımdan daha ciddi. Durum kötü, beklemedeyiz. Her gün iyi bir haber bekliyoruz” ifadeleriyle açıklama yaparak  kardeşi  Mehmet Ali Erbil’in durumunun ciddiyetinden bahsetmiş oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler