Ana SayfaDedikoduTuğba Ekinci'den Bikinili Meydan Okuma

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci’den Bikinili Meydan Okuma

Ünlülerin mini savaşı başlıyor… Son dönemlerde sahne kıyafetleriyle hem beğeni, hem de eleştiri yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz gün sosyal medyadan yayınladığı videoyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü şarkıcı haksız eleştiriler karşısında Ebru Polat’tan tam destek alırken Tuğba Ekinci’den bikinili meydan okuma gelmesiyle karşılaştı. Sosyal medyadan dekolte ve fizik konusunda meydan okuyan ekinci yeni bir savaşı bu rekabete Hülya Avşarı’da dahil etmek niyetinde. İşte detaylar;

Hadise’nin Paylaşımı Sosyal Medyada Yankı Uyandırdı

Sahnede çok açık giyindiği konusunda son dönemlerde çok fazla eleştiri alan Hadise geçtiğimiz hafta hakkında yapılan yorumlara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Çıkış yaptığı günden beri eleştirileri hep kulak ardı eden ünlü şarkıcı  bir anda üzerindeki montu çıkarıp mayoyla yürüdüğü bir video paylaşarak yapılan yorumları umursamadığını ima etti.

Hadise Son Paylaşımıyla Binlerce Beğeni Aldı..

Hadise’nin Arkasında Ebru Polat Var

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme damgasını vuran isimler arasında olan Ebru Polat zaman zaman sivri diliyle gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Ancak bu kez laf dalaşıyla değil bir destekle karşımıza çıkan Ebru Polat geçtiğimiz haftalarda dekolte giydiği için eleştirilen Hadise’ye “Hadise yanındayız. Herkes baksın kendi işine, milletten sana ne. Laf anlatmak zordur haddini bilmeyene” sözleriyle destek vermişti.

Hadise Kimdir?

Tuğba Ekinci’den Bikinili Meydan Okuma

Bu dekolte konusu gereğinden fazla abartılıyor sonuçta dünyaca ünlü sanatçılarda sahne showlarında oldukça açık giyiniyor diyorduk ki, Tuğba Ekinci‘nin dekolte konusunu bir rekabet haline getirmesi herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabından bikinili bir fotoğraf paylaşımında bulunan Ekinci fotoğrafının açıklamasına “Hadise ve Hülya Avşar’a meydan okuyorum. İkisi de hava sıkıyor…”notunu düşerek olaya Hülya Avşarı’da dahil etti.

Tuğba Ekinci Kimdir?

Tuğba Ekinci'den Bikinili Meydan Okuma
Tuğba Ekinci’den Bikinili Meydan Okuma

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler