Ana SayfaKültür ve SanatFilmler9 Kere Leyla Sinemalarda!

İlgili Postlar

9 Kere Leyla Sinemalarda!

Geçtiğimiz senenin son dönemlerinde Ezel Akay’ın yeni filmi “9 Kere Leyla”nın çekimlerine başlanmıştı. Bugüne dek çektiği filmlerle adından büyük bir övgüyle söz ettiren usta yönetmenin yeni filmi de büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Usta oyuncu kadrosuyla izleyicisine harika bir sinema keyfi yaşatacak ” 9 Kere Leyla” sinemalarda!

Türk Sinemasına Katkıları Büyük

Zekasını ve yaratıcılığını çektiği tüm filmlerde konuşturan Türkiye’nin ünlü yönetmeni Ezel Akay çektiği filmlerle bir fenomen haline geldi. Yıllardır bu sektörün içinde olan ve taklit edilemez yöntemleriyle Türk sinemasına yön veren usta yönetmen Neredesin Firuze” “Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü” gibi komedi filmleriyle yıllara meydan okuyor.

Ezel Akay’ın Yeni Filmi “9 Kere Leyla”nın Çekim Hazırlıkları Başladı!

Efsane Kadro Bir Arada

Etkileyici senaryosuyla çekimlerine başlandığı andan beri dikkatleri üzerine çekerek merak uyandıran “9 Kere Leyla” filmi oyuncu kadrosuyla adından çok söz ettirecek. Başarılı filmin kadrosunda Demet AkbağHaluk BilginerElçin SanguFırat TanışAlican Yücesoy, Hakan Eke, Emre Kıvılcım, İhsan Ceylan gibi usta oyuncular yer alıyor.

Haluk Bilginer Kimdir?

9 Kere Leyla Sinemalarda!

Yönetmen koltuğunda Ezel Akay‘ın oturduğu “9 Kere Leyla”, zengin iş adamı Adem’in (Haluk Bilginer) genç sevgilisi Nergis (Elçin Sangu) uğruna evliliğini bitirmeye çalışmasının eğlenceli hikayesi anlatılıyor. Adem boşanmayı reddeden aşırı domestik karısı Leyla’yı (Demet Akbağ) 9 kere öldürmeyi deniyor ama beceremiyor! Beklenmedik komik sürprizlerle dolu bu yolculukta Adem, istemeden de olsa “Kadınların yeni bir dünya kurmasına” neden olmasını konu alan film gün itibariyle izleyicisiyle buluştu.

Ezel Akay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler