Ana SayfaDedikodu'Libido'yla Çıkış Yapan Can Yaman Geri Döndü

İlgili Postlar

‘Libido’yla Çıkış Yapan Can Yaman Geri Döndü

Libido’yla çıkış yapan Can Yaman geri döndü. Kimi zaman dedikodu, kimi zaman entrika ve kimi zamanda yıllarca konuşulacak gaflar… 2019’u bizlere magazin dünyasında en çok Can Yaman’ın “Libidosu”nu bırakmıştı. Ardından İspanyol hayranının sorusuna “Arka odaya geçelim” yanıtını veren ünlü oyuncu eleştirilerin tam ortasında kalmıştı. Geçtiğimiz dönemlerde askere giderek bir süre sessiz kalan aylar sonra ilk kez sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Dizinin Başarısı Libido’danmış

Demet Özdemir ile birlikte “Erkenci Kuş” dizisinde oynayan Can Yaman dizi hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurmuştu. Önce açıklamalarında Özdemir ile kendisini en iyi romantik komedi oyuncusu ilan eden Can Yaman, bu açıklamanın ardından başarısının arkasındaki neden sorulunca “Biz 20’nci bölümde sevgili olduk. Demet biraz snob olsaydı asla uyumlu olamazdık. Mesela “Hangimiz Sevmedik” dizisindeki partnerim Selen Soyder’le bu yüzden problem yaşadım. Gel de şimdi sette bu problemlerin üzerine kamera önünde aşk çek. Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı.” sözleriyle açıklayarak sette libidonun önemini vurgulamıştı…

Can Yaman: Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar!

“Arka Odaya Geçelim” le Dünyaya Utandık

Dizi için yenilediği imajıyla büyük bir çıkış yakalayan Can Yaman’ın Türkiye’de olduğu kadar yabancı ülkelerde de hayranı çoktu. Sürekli yurtdışına programlara katılmak için giden ünlü oyuncu geçtiğimiz senenin sonlarına doğru İspanya’da katıldığı televizyon programında bir hayranının “Bize bu dünyadan olduğunu kanıtlar mısın?” sorusunu “Arka odaya geçelim” şeklinde yanıtladı. Tercümanın şaşkınlık içerisinde çevirmeye utandığı bu yanıtla yaptığı gafı hızlı fark eden Can Yaman hemen ardından çevirme dese de söz ağızdan bir kere çıkar anını yaşamış oldu. Can Yaman’ın bu sözü sosyal medyada hem ünlüler, hem de sevenleri tarafından çok eleştirildi.

‘Libido’yla Çıkış Yapan Can Yaman Geri Döndü

2019 yılında ardı ardına yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Can Yaman Ocak ayının ilk haftası askere gitmişti. Yaklaşık iki aydır sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşım yapmayan ünlü oyuncu sosyal medyaya askeriyenin önünde annesiyle çekildiği biri fotoğrafla döndü.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman Terhis Oldu
Can Yaman Terhis Oldu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler