Ana SayfaÜnlülerCan Yaman: Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar!

İlgili Postlar

Can Yaman: Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar!

Son zamanlarda kadın hayranlarına verdiği yanıtlarla gündeme gelen oyuncu Can Yaman’ın bu sefer de İspanyol kadın muhabire asıldığı anların görüntüsü ortaya çıktı ve Can Yaman’ın çapkın tavırları bir anda gündem oldu.

Can yaman kimdir ?

Son günlerde kadınlara verdiği tepkiler ile gündeme geldiği için Mart ayında başlayacak olan dizisi Eylül ayında ertelenen Can Yaman’ın yeni bir videosu ortaya çıktı. Görüntülerde Yaman’ın kendisiyle röportaj yapan İspanyol kadın gazeteciye olan çapkın tavırları gündeme geldi.

Günler Sonra Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz hafta bir davet üzerine gittiği İspanya’da sevenlerinden gelen soruları cevaplayan Can Yaman’ın “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” diyen kadına verdiği cevap sosyal medyanın gündeminde çok konuşulmuştu. Çevirmen aracılığıyla soruyu duyan Yaman, “Arka odaya geçelim, kanıtlayayım” yanıtıyla çevirmeni dahi şaşkına çevirmişti. Herkes Can yamana büyük tepkiler dağıtmıştı. Bunlara pek fazla cevap veremeyen Can Yaman, yaptığı libido açıklaması ile eleştiri oklarının hedefi oldu. Can Yaman, yapıcı Faruk Turgut’un talimatı ile İstanbul’dan uzaklaşmış ve Brezilya’ya gitmişti.  günler sonra İstanbul Havalananından görüntülendi. Yeni yıl tatili için Bükreş’e giden oyuncu sorulara karşılık “Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar” dedi.

Can Yaman: Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar!
Can Yaman: Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar!

Can Yaman: Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar!

Son günlerde kadınlara verdiği tepkiler ile gündeme geldiği için Mart ayında başlayacak olan dizisi Eylül ayında ertelenen Can Yaman’ın yeni bir videosu ortaya çıktı. Görüntülerde Yaman’ın kendisiyle röportaj yapan İspanyol kadın gazeteciye olan çapkın tavırları gündeme geldi. Can Yaman, yapıcı Faruk Turgut’un talimatı ile İstanbul’dan uzaklaşmış ve Brezilya’ya gitmişti.  günler sonra İstanbul Havalananından görüntülendi. Yeni yıl tatili için Bükreş’e giden oyuncu sorulara karşılık “Bir şey söylemeyeceğim arkadaşlar” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler