Ana SayfaÜnlülerÇukur 3 Sezon 15 Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Çukur 3 Sezon 15 Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin bol aksiyonlu dizisi Çukur 3. sezon 14 bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cumali, hastanede ölüm kalım savaşı verirken Sultan ile Fadik bir araya geliyor ve bir oğullarını daha kaybetmemek için kontrolü ellerine alıyor. Yamaç ile Selim, Azer’den intikamlarını almak için harekete geçiyor. Ancak Azer’in evinin kapısını Karaca’nın açması işleri karıştırıyor. Yamaç, büyük bir saldırıya uğruyor. Onu kurtaran kişinin Mahsun olduğunu görünce şok oluyor. Öldü sanılan Mahsun neden geri döndü? Çukur 3. sezon 14 bölümü yayınlarken merakla beklenen Çukur 3 Sezon 15 Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Çukur 3. Sezon 14. Bölümde Neler Oldu?

Cumali’nin hastanede kalbi duruyor ancak tekrar hayata dönmeyi başarıyor. Bu savaşın git gide büyüyeceğini düşünen ve bir oğullarını daha kaybetmek istemeyen Fadik’le Sultan bir araya geliyor. Fadik Karaca’yı alıp evine götürüyor. O evdeyken Koçovalıların saldıramayacağı, Azer’in evinde misafir olan Karaca olduğunu sürece geri adım atacağını bildikleri için bu planı yapıyorlar.

Yamaç ile Selim, Çukur’un adamlarını toplayıp Azer’in kapısına dayanıyor. Ancak Karaca’nın kapıyı açması karşısında elleri kolları bağlanıyor. Selim, annesinin bu işin içinde olduğunu anlayıp ona neden bunu yaptığını soruyor. Sultan’da onun yapamadığını Karaca’nın yaptığını söylüyor. Karaca, Azer’in karşısına geçip oraya kendi ayaklarıyla gelmiş olacağını ancak hiç bir zaman onun karşısında boynunu eğmeyeceğini, çünkü kendisinin bir Koçovalı olduğunu söylüyor.

Reşit, Çukur’a düşman olan tüm büyük başları bir araya getiriyor. Karşılarında Yamaç’ı görünce şok olurlar. Yamaç, onlara kendisine git dediklerini gitmediğini, Çukur’u alacaklarını söylediklerini ama onu da vermediğini, onlara artık inadı bırakmalarını ve bir kere daha karşısında olmamalı konusunda uyarıyor. Bu uyarı Timsah ve bir kaç kişi için geçerli olmadığını da belirtiyor.

Yamaç, büyük bir saldırıya uğruyor. Dumanların ardından biri çıkıp onu kurtarıyor ancak son anda vuruluyor. Yamaç, o kişinin yanına gittiğinde onun Mahsun olduğunu görüyor.

Çukur 3. Sezon 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karaca Safını Mı Değiştiriyor?

Çukur 3 Sezon 15 Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin bol aksiyonlu dizisi Çukur 3. sezon 14 bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Dizinin yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylardan sonra Çukur 3. sezon 15 bölümü daha heyecanlı olacaktı. Bu hafta Yılbaşı Nedeniyle ara verilen Çukur Dizisi 3. sezon 15 bölümü 30.12.2019 tarihinde yayınlanacaktır. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler