Ana SayfaÜnlülerHadise, Kim Kardashian Gibi mi Olmak İstiyor?

İlgili Postlar

Hadise, Kim Kardashian Gibi mi Olmak İstiyor?

Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlar ve danslarıyla gündem olan Hadise şimdi de bir sürü iddialarla birlikte gündeme oturuyor. Hadise’nin geçtiğimiz günlerde giydiği elbisesiyle aşk yaşadığı fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Her giydiği olay olan ve çok yakışan sevilen şarkıcı bu kıyafetiyle de tam not aldı. Sosyal medya kullanıcıları her zaman olduğu gibi kıyafeti giyen isimleri birbirleriyle kıyasladı. Kullanıcılar Perry ve Clarke’ın göğüsleri küçük olduğu için elbiseyi tam taşıyamadığını ve gösteremediğini fakat Hadisenin fizik yapısının ve göğüslerinin elbiseyi taşıma açısından daha avantajlı olduğunu söylediler. Bu olaylardan itibaren Hadise magazin dünyasının gündemine girdi.

Hadise, Kim Kardashian Gibi mi Olmak İstiyor?
Hadise, Kim Kardashian Gibi mi Olmak İstiyor?

Hadise Ameliyat mı Oldu?

Geçtiğimiz Günler de göğüslerine silikon taktırdığı iddiasıyla gündeme oturmuştu. Silikon taktırdığı iddia edilen Hadise’nin, Şimdi de kalçalarından operasyon geçirildiği düşünülüyor. Düşünmesinin sebebi son dönemde iddialı pozlarıyla adını söz ettirmişti. Hadise, hakkında yapılan yorumlarda Kim Kardashian’nın Kalçasına sahip olmak için operasyon geçiriyor demesiyle öne sürüldü. İddialara göre göğüsüne silikon ve kalçasını Kim Kardashian’nın Kalçasına benzetmek içinde operasyon yapılacak söylemleri onu magazin dünyasının gündemine taşıdı. Bunun üzerine henüz Hadise’den cevap gelmedi.

Hadise, Kim Kardashian Gibi mi Olmak İstiyor?
Hadise, Kim Kardashian Gibi mi Olmak İstiyor?

Önce Göğüslerine Silikon Sonra Kalçasına Dolgu!

Önce Göğüslerine Silikon Sonra Kalçasına Dolgu bu açıklamalara bir yanıt veren ünlü oyuncu Nurseli İdiz; “Bu benim kızım yaşımda, Hakikatten delirmişler bu yaşta. Yani bu kadar kendi ile oynamak, sırf göğüslerine ve görselliğe yaslanmak benim tarzım değil. Benim dünya görüşümde olmadığı için üzülüyorum. Lüzumsuz ve sonrasında daha fazla yıpratıyor insanı “şeklinde açıklama yaptı.

2 Hafta Özel Yastığı ile mi Gezdi!

Geçtiğimiz Günler de göğüslerine silikon taktırdığı iddiasıyla gündeme oturmuştu. Silikon taktırdığı iddia edilen Hadise’nin, Şimdi de kalçalarından operasyon geçirildiği düşünülüyor. Düşünmesinin sebebi son dönemde iddialı pozlarıyla adını söz ettirmişti. Hadise, hakkında yapılan yorumlarda Kim Kardashian’nın Kalçasına sahip olmak için operasyon geçiriyor demesiyle öne sürüldü. Bunun üzerine juri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye’de juri koltuğunda özel yastık olduğu iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler