Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBurcu Güneş'ten Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi!

İlgili Postlar

Burcu Güneş’ten Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi!

Türk şarkıcı, söz yazarı olan ve pop müziğinin güçlü ismi Burcu Güneş’in, yeni şarkısı beklentileri arttırdı. Burcu Güneş’ten, Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi! olarak ‘Kıyasıya’ adlı yeni single çalışması yayınlandı. Bu şarkının beklentisini taşıyan ve yılın son bombası yayınlayan Burcu Güneş’ten geldi!

Burcu Güneş Kimdir?

Burcu Güneş'ten Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi!
Burcu Güneş’ten Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi!

Yeni Yıl Hediyesi ‘Kıyasıya’

Sevilen şarkıcı Burcu Güneş’in yeni yıl sürprizi olarak sevenlerine armağan edeceği Kıyasıya şarkısının tanıtımı yayınlanmıştı. Takipçilerinin merakla beklediği Burcu Güneş’in ise heyecanla sevenleriyle yeni şarkısının buluşmasını bekliyor. Burcu Güneş 27 Aralık’ta tüm dijital platformlarda yerini alacak olan yeni single çalışması ‘Kıyasıya’yı sevenlerine duyuran güzel popçu, besteyi duyar duymaz heyecanlandığını söyleyerek ‘Şarkıyı hızla çıkarma kararı aldım ve bir haftada tamamladım’ dedi.

Burcu Güneş'ten Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi!
Burcu Güneş’ten Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi!

Burcu Güneş’ten Sevenlerine Yeni Yıl Hediyesi!

2020’ye sayılı günler kala, yılın son bombası Burcu Güneş’ten geldi. ‘Kıyasıya’ adını verdiği yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan ünlü sanatçı sevenlerine yeni yıl hediyesi verdi. 22 yıllık müzik hayatına 8 albüm ve 9 single sığdıran Güneş, kariyerinde ilk defa İranlı müzisyenlerle iş birliği yaptı. Yılın son şarkısının sözleri Kerem Güneş, müziği Ashkan Dadashzadeh Nakhjavani, aranjesi ise Arash Navaei imzası taşıyor. Şarkının mix ve masteringi ise Emre Kıral’a ait. Başarılı sanatçının adanmış bir aşkın duygusal izlerini barındırdığı 10. single çalışması ‘Kıyasıya’ bugünden itibaren tüm dijital platformlarda yerini aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler