Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karaca Safını Mı Değiştiriyor?

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karaca Safını Mı Değiştiriyor?

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Çukur 3. sezon 14. yeni bölümüyle 23 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Azer’in kurşunuyla Kemal hayatını kaybeder. Yamaç, Kemal’in ölümünden sonra öfkeyle gidip Azer’in kardeşi Kadir’i onun gözleri önünde öldürür. Kemal’in ölümü tüm mahalleyi yasa boğar. Kardeşinin intikamını almak için yemin eden Azer Cumali’yi vurur. Dizinin yeni bölümünde; Tüm Çukur toplanır ve Cumali’nin intikamını almak için Azer’in evine gidiyor, Ancak Azer’in evinin kapısını Karaca açıyor. Karaca safını mı değiştiriyor?

Pazartesi Dizileri 2019

Karaca Safını Mı Değiştiriyor?

Çukur dizisinin 3. sezon 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastanede ölüm kalım savaşı veren Cumali’nin kalbi duruyor. Doktor onu hayata döndürmek için uğraş veriyor. Cumali yaşayacak mı? Yamaç, tüm Çukur’u toplayıp Azer’in kapısına dayanıyor ancak karşılarında Karaca’yı görüyorlar.

İşte Çukur 3. sezon 14. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 13.  BÖLÜM ÖZETİ!

Kemal’in ölümünden sonra Yamaç’ın karşısına Nehir çıkar ve ikili birlikte çok güzel bir gün geçirir. Yamaç, ertesi gün mahalleye gittiğinde herkesin onu merak ettiğini görür. Mahalleye gelen tanıdık Azer’in Çukur’u İstanbul’dan kaldıracağını ve orayı yerle bir edeceğini söyler. Azer, kardeşini kaybetmenin acısıyla güçlerini birleştirip Çukur’un tüm mekanlarını basar.

Vartolu ise, Almanya’da Ziya’nın izini bulur ancak oda başkasının ismini verir. O verdiği isimde babasının öldüğü anların videosunun olduğunu söyler. Vartolu, babasının katilinin kim olduğunu ne pahasına olursa olsun bulmaya kararlıdır. Fadik, oğlunun yapacaklarını öğrenip Sultan hanımın yanına gider ve ona bu işe engel olmazlarsa herkesin felaketi olacağını söyler.

Azer’in Çukur’daki tüm mekanları basmasından sonra Koçovalı kardeşler harekete geçer. İki taraf büyük bir çatışma içine girer. Bu çatışmada Azer’in hedefi ise kardeşinin intikamını almak ve Koçovalıları o acıyı yaşatmaktır. Büyük karşılaşma sırasında Cumali, Azer’in kurşunuyla dört yerinden vurulur. Selim, Cumali’nin vurulmasıyla deliye döner.

Cumali’nin vurulmasıyla Selim, Azer’in adamlarının üzerilerine kurşun yağdırır. Azer ve adamlarının geri çekilmesini sağlar. Cumali, hayatta kalabilecek mi? Bundan sonra Koçovalıların ilk adımı ne olacak?

Çukur 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cumali Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler