Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cumali Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cumali Ölecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 2. sezon 13. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kemal’in ölümü mahalleyi yasa boğar. Yamaç, Kemal’in ölümünden sonra öfkeyle gidip Azer’in kardeşi Kadir’i öldürür. Buda fitili ateşleyen kıvılcım olur. Azer, Koçovalıları ortadan kaldırmak için büyük bir plan yapar. Bu planı bir tanıdık gelip Koçovalılara anlatır. Büyük bir çatışma yaşanır ve Cumali çatışmada dört yerinden vurulur. Cumali ölecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Cumali Ölecek Mi?

Çukur 3. sezon 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azer’in kurşunuyla Kemal hayatını kaybediyor. Yamaç, Kemal’in ölümünden sonra öfkeyle gidip Azer’in kardeşi Kadir’i onun gözleri önünde öldürüyor. Kemal’in ölümü tüm mahalleyi yasa boğuyor. Çukur’lular Kemal’i son yolculuğuna uğurluyor. Azer ise kardeşinin intikamını almak için yemin ediyor.

ÇUKUR 3. SEZON 13.  BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kemal’in ölümünden sonra Yamaç’ın karşısına Nehir çıkıyor ve ikili birlikte çok güzel bir gün geçiriyor. Yamaç, ertesi sabah gözlerini açıyor. Ertesi gün mahalleye gittiğinde herkesin onu merak ettiğini görüyor. Mahalleye gelen tanıdık Azer’in Çukur’u İstanbul’dan kaldıracağını ve orayı yerle bir edeceğini söylüyor. Azer, kardeşini kaybetmenin acısıyla güçlerini birleştirip Çukur’un tüm mekanlarını basıyor.

Vartolu ise, Almanya’da Ziya’nın izini buluyor ancak oda başkasının ismini veriyor. O verdiği isimde babasının öldüğü anların videosunun olduğunu söylüyor. Vartolu, babasının katilinin kim olduğunu geride Saadeti bırakıp bulmaya kararlıdır. Fadik, oğlunun yapacaklarını öğrenip Sultan hanımın yanına gidiyor ve ona bu işe engel olmazlarsa herkesin felaketi olacağını söylüyor.

Azer’in Çukur’daki tüm mekanları basmasından sonra Koçovalı kardeşler harekete geçiyor. İki taraf büyük bir çatışma içine giriyorlar. Bu çatışmada Azer’in hedefi ise kardeşinin intikamını almak ve Koçovalıları o acıyı yaşatmak oluyor. Büyük karşılaşma sırasında Cumali, Azer’in kurşunuyla dört yerinden vuruluyor. Selim, Cumali’nin vurulmasıyla deliye dönüyor.

Cumali’nin vurulmasıyla Selim, Azer’in adamlarının üzerilerine kurşun yağdırıyor. Azer ve adamlarının geri çekilmesini sağlıyor. Cumali, hayatta kalabilecek mi? Bundan sonra Koçovalıların ilk adımı ne olacak?

Çukur 3. Sezon 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çukur’a Saldırı Olacağı Haberi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler