Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır Dizisi Final Mi Yapıyor! Dizinin Yeni Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır Dizisi Final Mi Yapıyor! Dizinin Yeni Bölüm Fragmanı Yayında!

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve kızı zamanda büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başaran dizi Aşk Ağlatır 16. yeni bölümüyle 22 aralık pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Ada, Yusuf’u kurtarmak için kendisini feda edip Rüzgar ile nikah masasına oturmuştu. Dizinin sevenleri yeni bölümde neler olacak diye beklerken diziden şok karar geldi. Aşk Ağlatır dizisi final mi yapıyor.

Pazar Dizileri 2019

Aşk Ağlatır Dizisi Final Mi Yapıyor!

Aşk Ağlatır 16. bölüm final fragmanı yayınlandı. Dizi 16. yeni bölümüyle final yapıyor. Dizi sevenler her gün yeni bir dizinin final kararıyla karşılaşıyor. Aşk Ağlatır dizisi de reyting kurbanı oldu ve 22 aralık pazar günü son kez ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde tüm düğümler çözülüyor ve Ada ile Yusuf sonunda birbirlerine kavuşuyor.

İşte Aşk Ağlatır 16. bölüm final fragmanı…

 

AŞK AĞLATIR 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Yusuf’u hapishanede öldürmeye çalışan kişinin Rüzgar olduğunu öğrenir. Rüzgar, adam tutup Sumru’nun dükkanını dağıttırır. Daha sonra Fırat’ı dövdürür. En sonda Ada’nın evini dağıttırır. Hünkar’da Yusuf’u hapisten çıkarmak için Yıldırım’ın otopsi raporunu Nihal’e gönderir. Cemre, babasının Yusuf ile Ada’ya karşı ilgisine bir anlam veremez. Evlilik yıl dönümlerini şimdiye kadar unutmayan Hünkar ilk kez unutur. Karısı hayatlarına giren insanların kim olduğunu araştırmaya başlar. Hatta mahalleye gidip Sumru’yla tanışır.

Hünkar, Nihal’e mesaj atar ve eğer Rüzgar şikayetini geri almazsa o otopsi raporunu Mert’e vereceğini söyler. Çocuklar babalarının intihar ettiğini zanneder. Nihal’in babalarını zehirlediğini bilmez. Onların öğrenmesinden korkan Nihal, Rüzgar’a şikayetini geri çekmesi için yalvarır. Rüzgar, şikayetini geri alıp Ada’ya mesaj yazar. Ondan sözünü tutmasını ister.

Ada Yusuf’a bir mektup bırakıp Rüzgar’la evlenmeye gide. Yusuf, Ada’yı beklediği yerde Cemre’yle karşılaşır. Cemre, ona Ada’nın mektubunu verir. Mektupta Yusuf’a, daha önce bir kasabada yaşadığını bundan sonraki hayatında öyle yoksul bir hayat yaşamak istediğini yazar. İsmail, Hünkar’ın zengin olduğunu öğrendikten sonra onun hakkında araştırma yapar. Onun daha önce bir kadından boşandığını öğrenir. Para koparmak için heyecanlanan İsmail gittiği yerde karşısına Hünkar çıkar.

Aşk Ağlatır 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar Ada’nın Evlenmesine Engel Olacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler