Ana SayfaDizilerVuslat 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Fırat'ın Canına Okuyor!

İlgili Postlar

Vuslat 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Fırat’ın Canına Okuyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Vuslat 32. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Salih baba Aziz’i yanına çağırıp ona kerametin oyunda olmadığını söyleyip Satrançı Urefa oyununu ateşe veriyor. Tahsin, Feride’yi baş tasarımcı görevinden alıyor. Bunun üzerine Feride istifa ediyor. Fırat’ı Nehir’in yanında gören Sultan, kendisinden saklanan gerçeği öğrenip Feride’ye ve abisi Azize tavır oluyor. Aziz ile Feride, aradıkları minyatüre ulaşıyor. Bülent, Anita’yı kaçırıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kerem, dedesinden öğrendiği gerçekle Fırat’ın canına okuyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Kerem Fırat’ın Canına Okuyor!

Vuslat 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bülent, torunu Kerem’i arayıp Anita’nın hafıza kaybına kimin neden olduğunu söylüyor. Kerem, Fırat’ı bulup onu yerden yere vurup canına okuyor. Aziz, emanet kolyeyi sahibi olan Feride’nin boynuna takıyor. Tahsin, babasının arabasıyla kendisini şirkete bırakan Aziz’in tahmininden daha fazla şeyler bildiğini anlıyor.

İşte Vuslat 33. bölüm 1. fragmanı….

VUSLAT 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hasibe, Aziz’le buluşmak için dışarı çıkacak olan Feride’yi babasına ispiyonlayıp onun dışarı çıkmasını engelliyor. Feride, Aziz’i arayıp çıkamayacağını söylüyor. Hasibe, Faik’e kahveler yapıp ona dilinin altındaki gerçeği söylüyor. Ona, o öldükten sonra halinin nice olacağını evi kendi üzerine yapmasını istiyor. Faik’te Hasibe’ye, bunun mümkün olmayacağını çünkü, babasının ölmeden önce evi Feride’nin üzerine yaptığını söylüyor.

Hasibe’nin tavırları anında değişiyor ve evde huzursuzluk yaratmaya başlıyor. Tahsin toplantı yapıp son yapılan tasarımları beğenmediğini ve baş tasarımcı olan Feride’yi görevinden aldığın söylüyor. Feride, Tahsin’e bu kararının kişisel olduğunu söyleyip toplantıyı terk ediyor ve hemen istifa mektubunu hazırlıyor. Bu durumu duyan Aziz, Feride’nin yanına gidip onu sakinleştirmek için dışarı çıkarıyor.

Nehir’in yanında Fırat’ı gören Sultan, ona ağzına geleni söylüyor ve ondan dedesinin şirket ortaklarından olduğunu öğrendiğini söylüyor. Bu durumu kendisinden saklayan Feride ile abisine öfke duyuyor. Feride, kesin bir durum olmadığını anlatsa da Sultan. onlara tavrını koyuyor. Aziz, Altan’ı arayıp birlikte ev yemekleri yemek istediğini söylüyor ve akşam evde buluşuyorlar.

Feride ile Emine, Altan ile Aziz’in en sevdiği yemekleri yapıp yemek için hazırlandıkları sırada Aziz, kendisine gelen davetiyeyi okuyor. Feride le birlikte apar topar sergiye gidiyorlar ve orada aradıkları minyatürü buluyorlar.

Vuslat 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aşkın Karşısında Kimse Duramaz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler